Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header01.jpg

Etten-Leur

Bisschopsmolenstraat 193a
4876 AL Etten-Leur
Telefoonnummer: 076-5010575 

Contactpersoon: Nienke Jansen-Pasveer

Openingstijden: 

Maandag van 9.00 - 12.00 en van 18:00 - 21.00 uur
Dinsdag van 9.00 - 12.00 en van 18:00 - 21.00 uur
Woensdag   van 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 21:00 uur
Donderdag van 9.00 - 12.00 en van 18:00 - 21.00 uur
Vrijdag van 9.00 - 12.00 uur
Zaterdag van 9.00 - 12.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten

  

Abonnementen zijn er vanaf € 29,- per maand


Voor proeflessen bent u altijd welkom.
Geef uw gegevens hieronder op en wij nemen contact met u op voor een proefles.
Voornaam
Vul uw voornaam in
Achternaam
Vul uw achternaam in
Emailadres
Vul uw e-mailadres in
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in
Wilt u overdag of 's-avonds gebeld worden voor een afspraak?
Vul uw voorkeur in
Kies uw vestiging
Kies uw vestiging


Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook emailen naar of bellen naar 076-5010575Better Belly 

hart For Her Etten-Leur introduceert de Better Belly!

Wilt u 1 tot 2 kledingmaten minder in slechts 4 weken ? U traint gedurende 4 weken 3 keer per week minimaal 30 of maximaal 45 minuten waarbij u beweegt op een crosstrainer of fiets. Tijdens de training krijgt u een tailleband om met infraroodstraling welke opwarmt tot 55 graden. Hierdoor dringt de infrarood warmte tot diep in de huid door. Wat mag u verwachten ?

 • Verlies van 1 tot 2 kledingmaten.
 • Resultaat binnen 4 weken.
 • Een huid die mooi en strakker is.
 • Cellulitis kan verminderen.
 • Een gezondere leefstijl en een hogere vitaliteit.

Vanaf  € 37,50 voor 12 sessies


Kijk ook eens op onze

 • Marijke 30 jaar: Wanneer je hart for her binnenloopt voel je je gelijk welkom. Het voelt als thuiskomen na een lange dag werken. Met alleen maar dames in de sportschool is het een gezellig warm nest. Maar vergis je niet! Als je eenmaal de start hebt gemaakt van de work-out dan staan de medewerksters van de sportschool klaar om het uiterste uit jezelf te halen. En dat allemaal in een korte tijd. Heel fijn want het neemt geen heel dagdeel in beslag. Ideaal voor de hardwerkende vrouw!

  Anneke 69 jaar: Ontspanning en beweging, goede begeleiding en een leuk programma. Ik voel me een stuk fitter nu!

  Eunice 44 jaar: Nooit gedacht dat sporten zó leuk zou zijn! En dat is het zeker bij hart for her. In 30 minuten doe je in een gezellige en ontspannen sfeer een circuit met verschillende oefeningen en apparaten. Het geeft veel voldoening en je doet er leuke contacten op. Het is niet alleen voor het sporten een aanrader, maar zeker ook voor de gezelligheid! Ik voel me hartstikke fit!

  Ria 78 jaar: Ik heb op veel plaatsen aan sport gedaan, maar naar omstandigheden die te maken hebben met mijn gezondheid ben ik naar hart for her gegaan. Ik ben nu 78 jaar en het is hier heel gezellig. Ik maak lekker een praatje en het sporten zorgt voor een goed begin van mijn dag. Begin er aan want ik weet zeker dat het je goed gaat bevallen!

  Nelleke 63 jaar: Het is gewoon heerlijk; je lichaam verdient dit. Ik voel me jaren jonger!

  Carla 56 jaar: hart for her is voor mij een club waar je jezelf meteen welkom voelt. De medewerksters staan altijd voor je klaar. Ik heb meerdere keren fitness gedaan, maar door de gewichten werd dit te belastend voor mijn lichaam. Hier op de club werkt alles hydraulisch waardoor je zelf de weerstand kunt bepalen. Ik heb hierdoor veel minder last van de gewrichten.

  Jannie 58 jaar: hart for her betekent voor mij een uurtje plezier, beweging en gezelligheid. Echt een momentje voor mezelf. Ik hoop het nog lang te kunnen doen!

  Marian 59 jaar: Ik had al wel eens eerder gesport ergens anders, maar ik heb het nog nooit langer volgehouden dan 1 jaar. Mijn dochter sport ook hier en heeft me een keer meegenomen om te kijken. Het voelde meteen heel goed. Lekker een ½ uur flink bezig zijn en daarna lekker kletsen met de anderen die hier sporten. Ik ga nu mijn 2e jaar in en vind het heerlijk. Ik ben fitter, afgevallen en leer steeds meer mensen kennen. Het team stimuleert me tijdens mijn training en zorgt voor een gezellige sfeer. Echt een aanrader, top!

  Mireille 44 jaar: Dit is mijn stok achter de deur! Ik weet dat ik er fitter van wordt en het team weet me steeds te stimuleren.

  Jet 63 jaar: Het sporten hier is helemaal top, er is enthousiaste, deskundige begeleiding. Het kopje thee daarna aan tafel is een feest van herkenning of het nou over je lichaam, kwaaltjes, kinderen, huishouden of iets anders gaat. Het is overal “hetzelfde”. Dat geeft veel kracht.

  Saskia 43 jaar: Door het enthousiaste team kom ik graag. Het werkt op je spieren, gewrichten en helpt bij het behouden van het gewicht. Daarnaast is het gezellig, zeker met een kopje thee na de work-out. hart for her is een gezellige vrouwenclub met fijne vrouwen die in zichzelf geloven en niets aan elkaar hoeven te bewijzen.

  Adje 59 jaar: Een ochtend hart for her is “mijn” tijd: kwali-tijd! Door beperkingen (die ik vaak zelf niet zo ervaar) heb ik lange tijd niet gesport. Hier heb ik het weer opgepakt en door het enthousiasme en het meedenken van het team kan ik nu echt goed sporten. Ik voel me er heel goed bij en hoop nog lang te komen. Ook is het contact met andere sportievelingen erg fijn. Op zijn tijd een lach en een traan, alles is mogelijk. Chapeau! P.S Ik ben nu 59 en dacht ooit de 50 niet te halen!

  Marleen 41 jaar:

  Als je mag zijn wie je bent
   
  Dan voelt het alsof je wordt verwend
   
  Als een warm bad
   
  Geurig en nat
   
  Als een bos bloemen die in de lentezon terugkijkt
   
  En weet dat het iemand heeft verblijd
   
  Geluk en verdriet krijgen hun plekje hier
   
  Je komt en je gaat met plezier
   
  Hier ‘sparkel’ je in plaats van dat je zweet
   
  Het is maar dat je het even weet
   
  Wees welkom allemaal
   
  Ook jij, want hier is iedereen gewoon en tegelijk heel speciaal.

  Nathalie  41 jaar: Sporten bij hart for her voelt zo goed! Een half uur onder begeleiding van een paar enthousiaste en motiverende medewerksters geeft een hoop energie en voldoening. Er hangt een gemoedelijke & gezellige sfeer en mede daardoor ga je met plezier sporten!

  Sonja 57 jaar: Een bonk gezelligheid hier bij hart for her. Sporten is hier erg leuk en de mensen die hier komen zijn erg leuk. Ik kom hier graag om te sporten én lekker te lachen.

  Angelique 53 jaar: Eigenlijk houd ik helemaal niet zo van sporten. Lekker wandelen aan het strand,  wat ik hiervoor een paar keer per week deed toen in ik Zeeland woonde, is meer mijn ding. Maar toen ik naar Etten-Leur verhuisde wilde ik graag iets aan beweging gaan doen. Ik heb op diverse plaatsen gekeken, maar vond niet wat ik zocht. Tot dat ik hart for her tegenkwam. Dit is voor mij een heerlijke manier van bewegen; op mijn tijd, op mijn tempo in een prettige omgeving met fijne mensen om me heen. Het maakt het missen van de strandwandelingen “een klein beetje” goed.

  Bianca 43 jaar: hart for her betekent voor mij sporten in een heerlijke ontspannen sfeer. Ik ga weg met het gevoel iets goed gedaan te hebben, ik voel me voldaan. De goede begeleiding is heel fijn, ga zo door!

  Ella 61 jaar: hart for her is voor mij heerlijk ontspannen en tegelijk een leuk onder-onsje hebben. Eerst flink zweten en daarna gezellig even “ouwenhoeren”. De hele dag kan ik bergen verzetten en dat is positief!

  Bettina 62 jaar: Ik, die nooit sportte en de meeste sportscholen vreselijk vind, ga hier graag naar toe. Ik zie resultaat en ik vind het hartstikke gezellig. Dit ga ik wel volhouden!