Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header03.jpg

Almere

Freyjaplantsoen 1 (voor navigatie: Poseidonsingel 132)
1363 WB Almere
telefoon 036-7370140   
email:  


Abonnementen
: vanaf Euro 29,50 per maand

Kennismakingsactie
: 5 weken onbeperkt sporten voor Euro 49,00 zonder je te verplichten aan een abonnement

Je personal trainer:
Annelies Steinmeier

 Openingstijden:

Maandag van 9.00 - 12.00 en van 17:30 - 20:30 uur
Dinsdag van 9:00 - 12:00 uur
Woensdag        van 9:00 - 12:00 en van 17:30 - 20:30 uur
Donderdag van 9:00 - 12:00 en van 17:30 - 20:30 uur
Vrijdag van 9:00 - 12:00 uur
Zaterdag van 9.00 - 12.00 uur
Zon- en Feestdagen gesloten 

 

 

Voor proeflessen bent u altijd welkom.
Geef uw gegevens hieronder op en wij nemen contact met u op voor een proefles.
Voornaam
Vul uw voornaam in
Achternaam
Vul uw achternaam in
Emailadres
Vul uw e-mailadres in
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in
Wilt u overdag of 's-avonds gebeld worden voor een afspraak?
Vul uw voorkeur in
Kies uw vestiging
Kies uw vestiging


Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook bellen of emailen naar 036-7370140 of  


Bij hart for her Almere:

 •       trainen we bekkenbodem proof 

We trainen alle spiergroepen waaronder ook de bekkenbodemspier. Bij  alle vormen van lichamelijke activiteit wordt er een beroep gedaan op de bekkenbodem. Het trainen van bekkenbodemspier is voor iedereen belangrijk ongeacht leeftijd en wel of niet problemen. Voor meer informatie over de bekkenbodem kun je terecht op www.bekkenbodem-eerst.nl.

 

 •       bieden we Better Belly aan:

Wil je 1 tot 2 kledingmaten minder in slechts 4 weken? Je traint gedurende minimaal 4 weken 3 keer per week 45 minuten waarbij je beweegt op een crosstrainer of fiets. Tijdens de training krijgt je een tailleband om met infraroodstraling welke opwarmt tot 55 graden. Hierdoor dringt de infrarood warmte tot diep in de huid door.

Wat mag je verwachten?

 • Verlies van 1 tot 2 kledingmaten
 • Resultaat binnen 4 weken
 • Een huid die mooi en strakker is
 • Cellulitis kan verminderen
 • Een gezondere leefstijl en een hogere vitaliteit

De prijs bedraagt € 37,50 voor leden en € 75,00 voor niet-leden (12 sessies in één maand).       

 

 •       geven we deskundig voedingsadvies

Onze voedingsdeskundige geeft je graag praktische tips of kort advies bij het maken van de juiste keuze als het om voeding & een gezonde leefstijl gaat.  Ook kijken we regelmatig naar de lichaamssamenstelling waarbij het vetpercentage, spiermassa, vochtpercentage en vitaliteit van het lichaam worden bepaald. 

 

 • kan je ook tijdens en na je zwangerschap veilig trainen 

hart for her Almere biedt een op maat gemaakt programma voor zwangere vrouwen waarbij we steeds rekening houden met de veranderingen van je lichaam. Je kunt de training op je eigen tempo en eigen niveau doen.

Een goede combinatie van kracht en cardio training zoals de circuit training van hart for her is voordelig voor zowel moeder als kind. Sport en bewegen zorgen voor minder ongemakken tijdens de zwangerschap. Zo kunnen onder andere rugklachten, bekkenbodemklachten en depressies verminderen en nemen de kans op zwangerschapsvergiftiging en zwangerschapssuikerziekte af. ook heeft sporten een gunstig effect op je gewichtstoename. Je bouwt minder vetreserves op en het vermogen van je lichaam om zuurstof te vervoeren neemt toe. Voor het kind vermindert ook de kans op overgewicht. 

 

 •     organiseren we regelmatig leuke workshops, demonstraties of lezingen:
  • Binnenkort gaat de groepscursus "True Health" van start. Gedurende 3 maanden ga je de uitdaging aan naar een gezonde leefstijl: afvallen, gezonder eten en regelmatig bewegen. Je wordt begeleid door Lifestyle en Nutrition Coach Carolina Levie. De groep bestaat uit 5-8 personen. Voor informatie mail naar
  • EigenBaas Avondschool – na de succesvolle kick-off gastcollege van hart for her op 9 mei, gaan startende ondernemers de komende 10 weken aan de slag met de cursus EigenBaas Avondschool. Op 4 juli is hart for her weer te gast als jurylid als de deelnemers hun plannen gaan presenteren.
  • "Dwars door Poort". Het fietsevenement "Dwars door Poort" zal dit jaar weer plaatsvinden op 1 juli in Almere Poort. hart for her Almere is dit jaar zowel start- als eindpunt. Aan het einde van het evenement zijn alle deelnemers van harte welkom voor een hapje en een drankje. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van Dwars door Almere.
 •     zijn we aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan:

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen. Meer informatie is te vinden op www.bedrijfsfitnessnederland.nl.