Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header04.jpg

Nieuws

Het Coronavirus houdt ons flink bezig!

- UPDATE van dit nieuwbericht -

Inmiddels is de situatie gewijzigd. Met pijn in ons hart volgen wij de (begrijpelijke) richtlijnen van het RIVM op en zijn alle vestigingen van hart for her tot nader order gesloten om mee te werken aan de landelijke pogingen om de gezondheid van iedereen zo goed mogelijk te kunnen bewaken. 

Wij zien iedereen graag in goede gezondheid snel weer terug. Tot die tijd wensen wij iedereen een goede gezondheid, mogelijk een goed herstel en wij zien jullie straks weer voor een mooie opening. Zorg goed voor jezelf en elkaar. 


 

Vrouwen sterker maken, dat is onze missie. Nu met het Coronavirus aan de hand, doen alle vestigingen dat met hart en ziel en nu zelfs in de hoogste versnelling. Allereerst door het helpen verhogen van de weerstand van alle vrouwenlijfen met de persoonlijke begeleiding in het circuit. Een gezond lijf is beter bestand tegen het virus én als je het dan toch te pakken krijgt, dan zal het herstel sneller gaan. Wij helpen je dus graag met je weerstand in de hoogste stand van paraatheid te brengen en voorlopig te houden. 

Naast die weerstand is het belangrijk om besmetting tegen te gaan, zodat het zorgsysteem beschikbaar kan blijven voor mensen die het nodig hebben. Wat kun je hierbij concreet van ons verwachten:

  • de hartengroet, wij begroeten elkaar en trainen zonder fysiek contact maar met de hartengroet 
  • was je handen bij binnenkomst en bij vertrek met de speciaal getroffen voorzieningen
  • kom in gewassen kleding met een gewassen handdoek, was ook direct na gebruik weer al je spullen
  • drink alleen uit je eigen glas. Voel je je prettiger bij je eigen bidon, ook dat mag. Glazen worden secuur gereinigd
  • het interieur wordt zorgvuldig gereinigd
  • in de club zijn nooit meer dan 20 vrouwen aanwezig, meestal zelfs minder

Samen zorgen we voor een veilige omgeving

Wat kun je zelf nog meer doen?

Zorg goed voor jezelf. Slaap voldoende, neem genoeg rust, vermijd stress en eet/drink gezond om je lijf zo goed mogelijk te helpen. Voor tips hierbij ook de nieuwsbrief van het Voedingscentrum - eerlijk over eten: nieuwsbrief Coronavirus en voeding

En belangrijk: voel je je niet lekker, ben je verkouden, met keelpijn of hoofdpijn, blijf dan lekker thuis en wees hartelijk voor jezelf en je prachtige lijf.

 

 

 

Nieuwe vestigingen, wat een feest!

Het houdt niet op. Wat zijn er toch veel geweldige vrouwen in Nederland. Dit 3-tal zijn er zomaar weer 3 die de spannende stap hebben genomen om zelfstandig onderneemster te worden, eigenaresse van een eigen vestiging van hart for her. We stellen ze graag aan jullie voor. 

In oktober begon Melanie Borst met haar vestiging in Epe. In december volgden zowel Angelique Ringenier in Voorschoten als Gerrie Derks in Ugchelen om alvast een beetje proef te draaien en vanaf januari waren ze écht open. En het moet gezegd, ze hebben hun eigen vestiging echt prachtig gemaakt. Het is er huiselijk en de dames zijn ontzettend gastvrij & hartelijk. Wij zijn ontzettend trots op deze 3 nieuwe vestigingen en wensen hen en hun leden ontzettend veel plezier. De feestelijke openingen van Melanie en Gerrie hebben we inmiddels achter de rug. Maar de officiele feestelijke opening van Voorschoten staat nog op de planning: zaterdag 2 maart 2019 van 13.00-16.00 uur. Wees van harte welkom!


 

Melanie Borst
  Melanie Borst, vestiging Epe 
Angelique Ringenier, vestiging Voorschoten
 
Gerrie Derks, vestiging Ugchelen

 

Daar waar een deur sluit gaat een raam weer open.

Daar is hij weer, dat gezegde: 'daar waar een deur sluit, gaat een raam weer open'. Een heerlijk cliché dat gelukkig heel vaak waar is. Zo ook bij hart for her. De organisatie groeit en bloeit en ook gaat er soms een deur dicht. Letterlijk. Zo is onze net geopende vestiging in Tilburg alweer gesloten. De deur is dicht. Jammer, want het was ook een hele mooie deur. Maar soms zijn er omstandigheden dat iets niet lukt, en dat is ook ok. Soms lukken dingen gewoon niet omdat ze toch niet bij je blijken te passen. En als iets niet past, dan geeft dat een vervelend gevoel. Fijner voelt het als dingen passen, als er balans is. Het ondernemerschap is zoiets wat moet passen. Het is duidelijk iets anders dan werknemer zijn. Als blijkt dat zoiets toch niet bij je past, dan geeft je gevoel dat aan en is dat helder. Dan gaan we terug of juist verder op zoek naar wat wel past, wat wel in balans is. We geloven namelijk in de wereld een miljoen vrouwen sterker maken. Niet in ongelukkig iets uit moeten voeren wat niet lekker voelt, wat wrijft. Daarom is in goed overleg de vestiging weer gesloten en wensen wij Annelies dat zij iets vindt wat haar een fijn gevoel van rust en balans geeft. 

En dat raam dan? Ja, dat raam is inderdaad opengegaan. Een prachtige nieuwe vestiging in Oudenbosch. Judith maakt daar haar eigen plekje van en gaat er vol passie voor om vrouwen in Oudenbosch sterker te maken. Wij zijn heel blij met Judith in ons team en wensen haar veel voldoening in haar eigen vestiging. Op 5 mei is er een Open Dag, hou hiervoor de facebookpagina van de vestiging Oudenbosch in de gaten. 

Enne, mocht je nog iemand weten die de vestiging Tilburg alsnog over zou willen nemen, email gerust naar wendy@hartforher.nl voor meer informatie.

Judith de Kok-Pijlman gaat ervoor !! Gefeliciteerd Judith. 

 

hart for her Westervoort heeft een nominatie te pakken

Al onze eigenaresses doen elke dag weer fantastisch werk. Wij zijn ook elke dag weer trots op hen allemaal. Soms valt dit fantastische werk anderen ook op. Zo is gisterenavond Janiek Kroon van hart for her Westervoort genomineerd voor onderneemster van het jaar 2017 in Westervoort. Wat fantastisch en ontzettend gefeliciteerd Janiek! hart for her Westervoort is nu ruim een jaar open en dan al deze nominatie op zak. Dat is echt heel gaaf. Wij gaan met je meeduimen Janiek en kijken uit naar de uitslag op 11 januari 2018. Al is genomineerd zijn op zich al een enorme prestatie waar we nu al volop van genieten, samen met jou. Heel veel succes maar vooral: heel veel plezier met dit alles. 

 

Wat zijn de voordelen van een intervaltraining?

Intervaltraining helpt al decennia lang professionele sporters om weer net op een hoger niveau te komen, maar het is zeker ook geschikt voor de niet-fanatiekelingen onder ons. Trainen in het circuit van hart for her is gebaseerd op zo’n intervaltraining. De voordelen op een rijtje:

Je kunt harder trainen en het kost minder tijd
Door intervaltraining is het mogelijk om in korte tijd op een heel intensief niveau te trainen. Van een halve minuut tot een paar minuten intensief met rust daartussen. Duursporters boeken met een uur intervaltraining per week dezelfde resultaten als collega's die vijf uur per week normaal trainen. Ook na je training in rust verbruikt je lichaam nog volop energie. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te sporten. 

Je krijgt meer spieren. O
m harder te werken, moet je lichaam nieuwe spiermassa aanspreken. Wanneer deze spieren eenmaal zijn getraind

Lees meer

3 nieuwe vestigingen geopend

hart for her opent weer 3 nieuwe vestigingen!!

Vaak, heel vaak hebben wij het genoegen kennis te maken met ontzettend leuke vrouwen. Vrouwen met pit & hartelijkheid. Vrouwen die lang over het hebben van een eigen bedrijf hebben gedroomd, maar het net niet durfden. En begrijpelijk. Het is nogal geen broodje kaas waar het over gaat. Maar deze dames doen het hoor !! Weer 3 topvrouwen bij ons team waar we al zo ontzettend trots op zijn. Jantien heeft haar vestiging op 1 april geopend in Leiderdorp waar nu al 40 vrouwen onder haar blije hoede trainen. Binnenkort volgt dan de vestiging in Tiel, van Rozemarijn. Ook al zo'n hartelijke topvrouw en snel daarna kan ook iedereen voor een fijne work-out terecht in Eerbeek, bij eigenaresse Mariëlle.

Lees meer

Valentijnsdag, gewoon lekker genieten

Wist je dat, … er in Amerika voor Valentijnsdag ongeveer 36 miljoen chocoladedozen worden verkocht? 36 miljoen dozen chocolade!! Wat is de eerste gedachte die dan bij mij op komt en hopelijk ook bij jou: ‘wouw, wat lekker !! En nee, we gaan niet meteen denken aan hoe we die er weer af moeten trainen. Eerst gewoon genieten. Van elke hap !! Niet van alle 36 miljoen happen natuurlijk, maar wel van een paar heerlijke hapjes. De boodschap is eigenlijk: geniet van het nu. Later is later. Nu is nu (‘nu is er chocolade’ …. is mijn favoriete zin).

Lees meer