Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header03.jpg

Mijn ervaring bij hart for her

Sinds de eerste dag, het is inmiddels ruim 2 jaar geleden dat hart for her Etten Leur haar deuren opende, sport ik gemiddeld 3 keer per week. hart for her zit inmiddels in mijn systeem: 2 keer per week crossen met de Belly Belt en 1 keer per week mijn rondje. Het heeft mij veel gebracht! Graag wilde ik strakker in mijn vel en conditie krijgen. Dat is absoluut gelukt :) vele kilo's en centimeters zijn ondertussen verdwenen en ik zit een stuk lekkerder in mijn vel. Ook heb ik veel leuke sportmaatjes leren kennen, we houden elkaar scherp en stimuleren elkaar om zo allemaal ons eigen doel te bereiken. Graag wil ik het team hart for her Etten Leur bedanken voor de motivatie, stimulatie, persoonlijke begeleiding, hulp en tips die ze mij elke keer weer geven! hart for her is een sportschool die ik echt iedere vrouw kan aanraden! Gezelligheid en sportief bezig zijn gaan hier hand in hand.

- Sandra 48 jaar -

 

hart for her is een concept dat werkt voor mij. Een training van een half uur en je bent klaar. En wie nog wat extra’s wil doen kan daarna aan de slag met de bal, wiebel, hoepel, fiets of crosstrainer. Wat ik ook fijn vind bij hart for her is de sfeer. Het is er gemoedelijk en rond de tafel wordt heel wat afgekletst en gelachten. Vorig jaar hebben we zelfs met een stel vrouwen, onder begeleiding van Nienke & Tessel, getraind voor de 5 kilometer bij de herfstmarathon. En deze ook met succes gelopen!

- Joke 62 jaar -

 

Ik heb spierreuma en bewegen is dan heel belangrijk, maar ik moet wel kunnen bewegen op mijn eigen tempo en niveau. Dit kan bij hart for her. Ik heb bewust gekozen voor de hydraulische apparatuur in verband met mijn klachten. Op deze manier bepaal ik mijn eigen weerstand. Het is fijn dat iedereen kan zijn wie zij is, er zijn alleen vrouwen aanwezig en dit zorgt voor een prettige sfeer. Het is hier gezellig en dat maakt dat ik het vol kan houden. Omdat ik soms goede -en soms minder goede dagen heb is het fijn om zelf te kunnen bepalen wanneer ik binnen kom lopen. De temperatuur voelt hier goed voor mijn spieren en benauwdheid. Iedereen accepteert elkaar en maakt een praatje, heerlijk!

- Jo 70 jaar -

 

Toen ik enkele maanden geleden een proefles ging halen bij hart for her had ik niet gedacht dat deze beslissing me zoveel goeds zou brengen. Vanaf het eerste moment voelde de ruimte als een warm bad, de begeleiding alsof ze me al jaren kende en precies wist wat ik aankon en mijn medesporters als familie.
Ik kwam daar na jarenlang ernstig ziek te zijn geweest en de berg die het dagelijks leven was, ging maar moeizaam gemakkelijker.
Toch besloot ik me in te schrijven en begon te sporten, zo vaak als mijn gezondheid dat toeliet.
De oefeningen waren stuk voor stuk goed uitgedacht en naar eigen kunnen aan te passen en om de zoveel tijd werd er gewisseld.
Afgelopen week ben ik bij de cardioloog en de hartfalenpoli geweest en allebei waren ze zeer tevreden, ik had de bloeddruk van een jonge meid, zag er stralend uit en mijn inspanningstolerantie was met sprongen vooruit gegaan.
Elke vrouw die haar conditie weer wil opvijzelen, of in stand houden, iedere vrouw die graag individueel wil sporten, tezamen met anderen, raad ik aan hier eens een proefles te nemen, hopelijk net zulk een goed besluit, als ik toen der tijd nam.

- Dankjewel Trudy, Ciska en Moniek -

 

Mijn resultaat na 10 weken; 5 kilo lichter en 27,5 cm in totaal kwijt (alle maten bij elkaar opgeteld).

Voordat ik begon met het voedingsprogramma voelde ik me futloos, was heel snel moe en daardoor niet vooruit te branden. Ik had geen heel slecht eetpatroon, at al 6 keer per dag, maar at de verkeerde dingen en vooral ‘s avonds bij de koffie nam ik vrijwel altijd iets te snoepen. Ik had me voorbereid op minder eten. Maar toen ik mijn eerste week-recepten mee kreeg viel ik steil achterover van verbazing; moest ik zoveel eten ?????

De eerste week was daarom best pittig. Ik kwam tot de ontdekking dat ik al die tijd gewoon te weinig had gegeten. Maar week twee ging al een stuk makkelijker. Ik had totaal geen honger, leerde nieuwe dingen eten en werd steeds creatiever in de keuken. De snoeperijtjes waar ik voorheen erg veel behoefte aan had, kon ik makkelijker laten staan. De weken daarna verliepen prima. Elke week werd ik lichter. Niet te snel want snel eraf is snel erbij!! Ook ben ik in centimeters flink afgenomen. Het wekelijkse bezoekje aan hart for her deed me goed. Naast mijn vaste sportmoment ook even wegen en de weekmenu’s doornemen voor de volgende week. De begeleiding was erg prettig. Omdat ik al sportte bij hart for her, kende ik Defica al. Ze wist me te motiveren en te stimuleren en was er altijd als ik vragen had. Als ik eens een lastige week gehad had, bespraken we dat en gaf ze me tips. Werkt perfect! DE combinatie goede voeding en beweging is mijn nieuwe manier van leven geworden en is gewoon het allerbeste! Ik zie nu in wat beweging en goed eten/drinken mij brengt. Ik voel me er heerlijk bijJ! 

- Dorien Corpeleijn -


Sporten bij hart for her Vught?: grote toegankelijkheid, iedereen wordt in haar waarde gelaten, fijne training en begeleiding, verantwoord, veel variatie in de lessen en enthousiaste trainsters. Een aanrader voor elke vrouw! Super gezellig, goed voor de sociale contacten en heerlijke koffie na onze groepsles"

- Ciny van der Heijden - 

 

Ik (50) jaar en myn dochter (23) jaar besloten om naar de open dag van hart for her te gaan omdat wy iets aan onze gezondheid en conditie wilde gaan doen. We kwamen binnen en voelde ons gelyk thuis hier en hele goede professionele begeleiding heeft ons er toe gebracht dat we na een paar maanden sporten en belly belt hele goede resultaten hebben bereikt met centimeters en kilos verliezen dus reden genoeg om op deze manier door te gaan. Wy zyn zo trots op onszelf en de fyne professionele begeleiding. Dus een echte aanrader !!

- Mary en dochter Samantha -

 

- Blog van Loes -

december 2013: Sinds kort sport ik bij hart for her op de Jorisstraat in Breda. Na vele sporten te hebben beoefend, vele sportscholen te hebben gesponsord en vele kilo's eraan gegeten te hebben, wilde ik ergens gaan sporten waar ik mij op mijn gemak voel. Na een afspraak gemaakt te hebben voor een proefles ben ik weer om. Sporten blijft iets wat ik nooit zal doen omdat ik het mega leuk vind maar wel is het bij mij zo dat als ik iets heb gevonden waar ik me prettig voel ik, ook daadwerkelijk ga. Nou dat is dus zeker gelukt. Ik ben begonnen met circuit training waarbij je in een half uur al je spieren traint en nu ben ik bezig met Better Belly (drie keer in de week) en ik vind het heerlijk ... . Zouden ze het er bij hart for her dan toch voor elkaar gaan krijgen dat zelfs IK sporten leuk ga vinden?

 februari 2014: Ik ben alweer een paar weken aan het sporten bij hart for her.

Wat ik prettig vind is dat ik ritme heb in het sporten. Ik ben nu dus ook gestart met de Better Belly en omdat dit op afspraak is ben ik een extra verplichting met mezelf aangegaan. Ik moet nu op vaste dagen gaan sporten.Vooral niet erg! Vooraf doe ik eerst een rondje circuittraining. Het leuke tijdens de circuittraining is dat er tussenstations zijn. In de zaal is altijd een instructrice aanwezig die doelgerichte oefeningen met me doet, aanwijzingen geeft of verteld waarom ik iets doe en wat voor invloed dat heeft op mijn lijf. Kortom, sporten is iets geworden wat in mijn systeem zit. Ik fiets nog even verder ... .

 

De Better Belly kan ik alleen maar aanraden! In het begin deed ik het vooral om mijn gewicht weer op peil te krijgen. Ben heel blij met de resultaten. (minus 10 cm in buikomvang) Ondertussen ben ik er wel achter dat het meer doet dan alleen je figuur verbeteren. Ik voel me rondom beter, fit en lekker in mijn vel! Daarom ben ik na de eerste twee sessies ook door blijven gaan. Niet alleen om de resultaten bij te houden maar vooral om lekker mijn hoofd leeg te maken na een drukke dag werken.

- Anne -

Ik sport nu ander half jaar en ben erg tevreden. Ik heb rugklachten en loop hiervoor bij de fysiotherapeut. hart for her steunt en helpt me goed bij de oefeningen die ik voor mijn klachten krijg. Men kijkt of ik de oefeningen goed uit voer, dit tot tevredenheid van mijn fysiotherapeut die het team van hart for her daar ook een groot compliment voor geeft. Namens mijn fysiotherapeut en mijzelf een GROOT COMPLIMENT EN EEN PLUIM. Wat houdt iedereen nog tegen om bij hart for her te komen sporten? hart for her laat iedereen in haar waarde, bovendien doen ze erg hun best om er voor iedereen een gezellig sport uur van te maken. Zo ga je met een fijn gevoel naar huis.

- Annij de Hoon -


"Ik heb iets op het hart en dat wil ik graag met je delen. Wie gunt zichzelf niet van ganser harte een fit en gezond lichaam toe dat in balans is? Ik gun het mezelf en ik voel me hartstikke goed. Psst… zal ik je mijn hartsgeheim toevertrouwen? Ik sport bij hart for her, want daar kan je sporten naar hartenlust onder de begeleiding van een hartverwarmend en professioneel team. Hart voor de zaak is… hart for her! Jij hebt toch ook hart voor jezelf? Zet die stap en ga naar hart for her, want daar hebben ze hart voor mensen. Draag jezelf dus een warm hart toe en ik zeg je met mijn hand op mijn hart dat je daar geen spijt van krijgt. Echt, jouw hart zal je dankbaar zijn!"

- Loes Roovers -

 

"Hart For Her is mijn redding geweest. Ook als COPD-patiënt met longemfyseem is deze formule ideaal. Het is efficiënt, gezellig en als je wilt ook een sociaal gebeuren. Aanvankelijk ben ik hijgend en puffend buiten de groepslessen om begonnen maar toch al snel heb ik me hierbij aan kunnen sluiten. Het is voor iedereen bijzonder goed. De moeite waard om het te proberen!"

- Dixie Gommers -

 

Een artikel in de krant maakte me nieuwsgierig naar een nieuwe sportschool, hart for her,alleen voor vrouwen. Ik besloot me aan te melden voor een proefles en was meteen hartstikke enthousiast nadat Nienke mij kennis liet maken met het 30 minutes workout programma. Het programma biedt zoveel afwisseling: kracht-balans-conditie, dat het nooit verveelt. Hierdoor ben ik het sporten erg gaan waarderen. Ik sport nu 3x in de week onder goede begeleiding en voel me echt gesteund. Mede door hart for her wil ik sport inbouwen in mijn leven en een gezonde levensstijl opbouwen.

- Carola Molenaar (58 jaar) -

 

Sinds een paar maanden ben ik nu lid van een gezellige vooral professionele sportclub hart for her. Mijn diëtiste Miranda heeft mij de weg gewezen naar deze mogelijkheid van bewegen , die voor mij bijzonder geschikt blijkt te zijn.De naam hart for her maken ze echt waar, ik ga met plezier 3 maal per week trainen liefst zo vroeg mogelijk om negen uur. Het begin van de dag was voor mij saai omdat ik met niemand kon praten in mijn huis, het gaan naar de sportschool heeft mij erg geholpen, je kijkt er naar uit je bent tussen de mensen van alle leeftijden en bent positief bezig met je lichaam. Het is niet erg dat ik al wat ouder ben, er wordt geen nadruk op gelegd en ik voel me daar prettig bij. Je kunt gaan wanneer je dat wilt er wordt aandacht aan je besteed. Door het sporten krijg ik ook veel meer energie. De rest van de dag is dan ook veel gezelliger je hebt een goed gevoel en kijkt weer uit naar het volgende sport gebeuren. Ik ben blij met mijn keuze voor hart for her, het is een aanrader!

Toos Rombouts (69 jaar) -

 

Ik word al vrolijk van de gezellige roze inrichting als ik binnenkom! Door de goede stimulans duw je jezelf tot het uiterste. Met alle vrouwen onderling heerst er een fijne sfeer om aan jezelf te kunnen werken en het resultaat is het bewijs dat het ook echt werkt!

- Cindy Allein (21 jaar) -