Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Etten-Leur

Het team van hart for her Etten-Leur staat voor je klaar, wat je beweegredenen ook zijn.

We hebben de verschillende abonnementen, vraag ernaar bij de vestiging. 

De proefles is gratis en vrijblijvend. Kom langs er ervaar zelf hoe leuk bewegen kan zijn!

vrolijke dame met hart for her logo

locatie en contact

Bisschopsmolenstraat 193a
4876 AL Etten-Leur

  • telefoon 076-5010575
contactpersoon:
Nienke Jansen-Pasveer

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0.00

Ongeldige invoer

openingstijden

maandag
van 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 21:00 uur
dinsdag
van 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 21:00 uur
woensdag
van 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 21:00 uur
donderdag
van 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 21:00 uur
vrijdag
van 9:00 - 12:00 uur
zaterdag
van 9:00 - 12:00 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

bij hart for her Etten-Leur

Leden vertellen over hart for her Etten-Leur:

Marijke 30 jaar: Wanneer je hart for her binnenloopt voel je je gelijk welkom. Het voelt als thuiskomen na een lange dag werken. Met alleen maar dames in de sportschool is het een gezellig warm nest. Maar vergis je niet! Als je eenmaal de start hebt gemaakt van de work-out dan staan de medewerksters van de sportschool klaar om het uiterste uit jezelf te halen. En dat allemaal in een korte tijd. Heel fijn want het neemt geen heel dagdeel in beslag. Ideaal voor de hardwerkende vrouw!
Anneke 69 jaar: Ontspanning en beweging, goede begeleiding en een leuk programma. Ik voel me een stuk fitter nu!
Ria 78 jaar: Ik heb op veel plaatsen aan sport gedaan, maar naar omstandigheden die te maken hebben met mijn gezondheid ben ik naar hart for her gegaan. Ik ben nu 78 jaar en het is hier heel gezellig. Ik maak lekker een praatje en het sporten zorgt voor een goed begin van mijn dag. Begin er aan want ik weet zeker dat het je goed gaat bevallen!
Nelleke 63 jaar: Het is gewoon heerlijk; je lichaam verdient dit. Ik voel me jaren jonger!
Carla 56 jaar: hart for her is voor mij een club waar je jezelf meteen welkom voelt. De medewerksters staan altijd voor je klaar. Ik heb meerdere keren fitness gedaan, maar door de gewichten werd dit te belastend voor mijn lichaam. Hier op de club werkt alles hydraulisch waardoor je zelf de weerstand kunt bepalen. Ik heb hierdoor veel minder last van de gewrichten.
Jannie 58 jaar:hart for her betekent voor mij een uurtje plezier, beweging en gezelligheid. Echt een momentje voor mezelf. Ik hoop het nog lang te kunnen doen!
Jet 63 jaar: Het sporten hier is helemaal top, er is enthousiaste, deskundige begeleiding. Het kopje thee daarna aan tafel is een feest van herkenning of het nou over je lichaam, kwaaltjes, kinderen, huishouden of iets anders gaat. Het is overal “hetzelfde”. Dat geeft veel kracht.
Adje 59 jaar: Een ochtend hart for her is “mijn” tijd: kwali-tijd! Door beperkingen (die ik vaak zelf niet zo ervaar) heb ik lange tijd niet gesport. Hier heb ik het weer opgepakt en door het enthousiasme en het meedenken van het team kan ik nu echt goed sporten. Ik voel me er heel goed bij en hoop nog lang te komen. Ook is het contact met andere sportievelingen erg fijn. Op zijn tijd een lach en een traan, alles is mogelijk. Chapeau! P.S Ik ben nu 59 en dacht ooit de 50 niet te halen!
Marleen 41 jaar: Als je mag zijn wie je bent Dan voelt het alsof je wordt verwend. Als een warm bad, geurig en nat. Als een bos bloemen die in de lentezon terugkijkt. En weet dat het iemand heeft verblijd. Geluk en verdriet krijgen hun plekje hier. Je komt en je gaat met plezier. Hier ‘sparkel’ je in plaats van dat je zweet. Het is maar dat je het even weet! Wees welkom allemaal. Ook jij, want hier is iedereen gewoon en tegelijk heel speciaal.
Nathalie 41 jaar: Sporten bij hart for her voelt zo goed! Een half uur onder begeleiding van een paar enthousiaste en motiverende medewerksters geeft een hoop energie en voldoening. Er hangt een gemoedelijke & gezellige sfeer en mede daardoor ga je met plezier sporten!
Sonja 57 jaar: Een bonk gezelligheid hier bij hart for her. Sporten is hier erg leuk en de mensen die hier komen zijn erg leuk. Ik kom hier graag om te sporten én lekker te lachen.