Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Etten-Leur

 

Het team van hart for her Etten-Leur staat voor je klaar, wat je beweegredenen ook zijn. Hartelijke groet, Nienke, Cynthia & Laura.
We hebben diverse abonnementen. Je kunt al komen sporten vanaf €32,50 per maand. Bel voor al onze tarieven 076-5010575 of kom even langs op onze club. 

De proefles is gratis en vrijblijvend. Kom langs er ervaar zelf hoe leuk bewegen kan zijn!

headerCircuittraining

Wil je afvallen, fitter worden, sterker worden? Wat je beweegredenen ook zijn, wij gaan samen met jou aan de slag! Op onze club hebben we een circuit klaarstaan met hydraulische apparatuur en geven we een intervaltraining speciaal gericht op het vrouwenlijf. We wisselen kracht -en cardio stations af gedurende 40 seconden. De gehele training duurt 30 minuten. Doordat we gebruik maken van speciale apparatuur kan iedere vrouw bij ons terecht. Hoe sneller je traint, hoe zwaarder het wordt. Maar het belangrijkste is dat jij de controle behoudt gedurende jouw training. Samen werken we aan jouw ideale '30 minutes women only workout'.

Better Belly

Wil je 1 tot 2 kledingmaten minder in slechts 4 weken ? Je traint gedurende minimaal 4 weken 3 keer per week 45 minuten waarbij je beweegt op een crosstrainer of fiets. Tijdens de training krijg je een tailleband om met infraroodstraling welke opwarmt tot 55 graden. Hierdoor dringt de infrarood warmte tot diep in de huid door wat de vetverbranding in de buikomvang stimuleert en kan zorgen voor vermindering in centimeters bij de taille. Wat mag je verwachten?
  • Verlies van meerdere centimeters in de taille.
  • Resultaat binnen 4 weken.
  • Een huid die mooi en strakker is.
  • Cellulitis kan verminderen.
  • Een gezondere leefstijl en een hogere vitaliteit.
De prijs bedraagt €37,50 voor leden en €75,00 voor niet-leden. (12 lessen) 
Bel gerust voor meer informatie naar hart for her Etten-Leur 076-5010575 of kijk op www.betterbelly.nl 

work-out:

Iedere woensdagavond van 19.30-20.30 uur hebben wij Woensdag Workout. Een heerlijke workout in het circuit met extra oefeningen en uitdagingen. Opgeven van te voren is niet nodig. Ieder lid is welkom en waar nodig passen we oefeningen aan. Doe je ook mee?

Vacature:

Op dit moment hebben wij een vacature voor 2 avonden in de week. Het gaat om de maandag -en dinsdagavond. Ben jij een sportieve, gezellige & vrolijke vrouw en heb je ervaring in of affiniteit met sport, vrouwen en een gezonde lifestyle? Schrijf dan nu een motiverende brief naar . Voor meer informatie over de vacatureomschrijving kijk op onze facebookpagina. 

Leden vertellen over hart for her Etten-Leur:

Marijke 30 jaar: Wanneer je hart for her binnenloopt voel je je gelijk welkom. Het voelt als thuiskomen na een lange dag werken. Met alleen maar dames in de sportschool is het een gezellig warm nest. Maar vergis je niet! Als je eenmaal de start hebt gemaakt van de work-out dan staan de medewerksters van de sportschool klaar om het uiterste uit jezelf te halen. En dat allemaal in een korte tijd. Heel fijn want het neemt geen heel dagdeel in beslag. Ideaal voor de hardwerkende vrouw!
Anneke 69 jaar: Ontspanning en beweging, goede begeleiding en een leuk programma. Ik voel me een stuk fitter nu!
Eunice 44 jaar: Nooit gedacht dat sporten zó leuk zou zijn! En dat is het zeker bij hart for her. In 30 minuten doe je in een gezellige en ontspannen sfeer een circuit met verschillende oefeningen en apparaten. Het geeft veel voldoening en je doet er leuke contacten op. Het is niet alleen voor het sporten een aanrader, maar zeker ook voor de gezelligheid! Ik voel me hartstikke fit!
Ria 78 jaar: Ik heb op veel plaatsen aan sport gedaan, maar naar omstandigheden die te maken hebben met mijn gezondheid ben ik naar hart for her gegaan. Ik ben nu 78 jaar en het is hier heel gezellig. Ik maak lekker een praatje en het sporten zorgt voor een goed begin van mijn dag. Begin er aan want ik weet zeker dat het je goed gaat bevallen!
Nelleke 63 jaar: Het is gewoon heerlijk; je lichaam verdient dit. Ik voel me jaren jonger!
Carla 56 jaar: hart for her is voor mij een club waar je jezelf meteen welkom voelt. De medewerksters staan altijd voor je klaar. Ik heb meerdere keren fitness gedaan, maar door de gewichten werd dit te belastend voor mijn lichaam. Hier op de club werkt alles hydraulisch waardoor je zelf de weerstand kunt bepalen. Ik heb hierdoor veel minder last van de gewrichten.
Jannie 58 jaar:hart for her betekent voor mij een uurtje plezier, beweging en gezelligheid. Echt een momentje voor mezelf. Ik hoop het nog lang te kunnen doen!
Marian 59 jaar: Ik had al wel eens eerder gesport ergens anders, maar ik heb het nog nooit langer volgehouden dan 1 jaar. Mijn dochter sport ook hier en heeft me een keer meegenomen om te kijken. Het voelde meteen heel goed. Lekker een ½ uur flink bezig zijn en daarna lekker kletsen met de anderen die hier sporten. Ik ga nu mijn 2e jaar in en vind het heerlijk. Ik ben fitter, afgevallen en leer steeds meer mensen kennen. Het team stimuleert me tijdens mijn training en zorgt voor een gezellige sfeer. Echt een aanrader, top!
Jet 63 jaar: Het sporten hier is helemaal top, er is enthousiaste, deskundige begeleiding. Het kopje thee daarna aan tafel is een feest van herkenning of het nou over je lichaam, kwaaltjes, kinderen, huishouden of iets anders gaat. Het is overal “hetzelfde”. Dat geeft veel kracht.
Adje 59 jaar: Een ochtend hart for her is “mijn” tijd: kwali-tijd! Door beperkingen (die ik vaak zelf niet zo ervaar) heb ik lange tijd niet gesport. Hier heb ik het weer opgepakt en door het enthousiasme en het meedenken van het team kan ik nu echt goed sporten. Ik voel me er heel goed bij en hoop nog lang te komen. Ook is het contact met andere sportievelingen erg fijn. Op zijn tijd een lach en een traan, alles is mogelijk. Chapeau! P.S Ik ben nu 59 en dacht ooit de 50 niet te halen!
Marleen 41 jaar: Als je mag zijn wie je bent Dan voelt het alsof je wordt verwend. Als een warm bad, geurig en nat. Als een bos bloemen die in de lentezon terugkijkt. En weet dat het iemand heeft verblijd. Geluk en verdriet krijgen hun plekje hier. Je komt en je gaat met plezier. Hier ‘sparkel’ je in plaats van dat je zweet. Het is maar dat je het even weet! Wees welkom allemaal. Ook jij, want hier is iedereen gewoon en tegelijk heel speciaal.
Nathalie 41 jaar: Sporten bij hart for her voelt zo goed! Een half uur onder begeleiding van een paar enthousiaste en motiverende medewerksters geeft een hoop energie en voldoening. Er hangt een gemoedelijke & gezellige sfeer en mede daardoor ga je met plezier sporten!
Sonja 57 jaar: Een bonk gezelligheid hier bij hart for her. Sporten is hier erg leuk en de mensen die hier komen zijn erg leuk. Ik kom hier graag om te sporten én lekker te lachen.
Angelique 53 jaar: Eigenlijk houd ik helemaal niet zo van sporten. Lekker wandelen aan het strand, wat ik hiervoor een paar keer per week deed toen in ik Zeeland woonde, is meer mijn ding. Maar toen ik naar Etten-Leur verhuisde wilde ik graag iets aan beweging gaan doen. Ik heb op diverse plaatsen gekeken, maar vond niet wat ik zocht. Tot dat ik hart for her tegenkwam. Dit is voor mij een heerlijke manier van bewegen; op mijn tijd, op mijn tempo in een prettige omgeving met fijne mensen om me heen. Het maakt het missen van de strandwandelingen “een klein beetje” goed.
Bianca 43 jaar: hart for her betekent voor mij sporten in een heerlijke ontspannen sfeer. Ik ga weg met het gevoel iets goed gedaan te hebben, ik voel me voldaan. De goede begeleiding is heel fijn, ga zo door!
Ella 61 jaar: hart for her is voor mij heerlijk ontspannen en tegelijk een leuk onder-onsje hebben. Eerst flink zweten en daarna gezellig even “ouwenhoeren”. De hele dag kan ik bergen verzetten en dat is positief!
Bettina 62 jaar: Ik, die nooit sportte en de meeste sportscholen vreselijk vind, ga hier graag naar toe. Ik zie resultaat en ik vind het hartstikke gezellig. Dit ga ik wel volhouden!

locatie en contact

Bisschopsmolenstraat 193a
4876 AL Etten-Leur

  • telefoon 076-5010575
contactpersoon:
Nienke Jansen-Pasveer
stuur een e-mail

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0.00

Ongeldige invoer

openingstijden

maandag
van 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 21:00 uur
dinsdag
van 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 21:00 uur
woensdag
van 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 21:00 uur
donderdag
van 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 21:00 uur
vrijdag
van 9:00 - 12:00 uur
zaterdag
van 9:00 - 12:00 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten