Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Terneuzen

240853964 10158384539097688 4658108627079957025 n

 

 

 

 

 

 

hart for her  Terneuzen

Eerste les

In deze eerste les leggen we het hart for her concept uit en ga je de workout ervaren. We nemen je doelen door en adviseren je hoe je deze kunt behalen. Een eerste les is ideaal om te ervaren of de manier van sporten van hart for her bij je past. Vul het formulier in, dan neem ik snel contact met je op om af te spreken wanneer het jou uitkomt.

De kosten van de eerste les zijn €15,-*. Na het maken van de afspraak krijgt je hiervoor een betaalverzoekje/tikkie gestuurd.

Abonnementen zijn er vanaf €35,- per maand. Bij een volledige jaarbetaling vooruit krijg je 10% korting op het abonnementsgeld voor dat jaar**.

 

*Bij het afsluiten van een jaarcontract wordt deze €15,- in mindering gebracht op het inschrijfgeld van €30,-

**Niet in combinatie met een andere aanbieding.

Meer informatie 06-18406188 (Bellen, SMS/Signal/Telegram) of terneuzen@hartforher.nl

 

Better Belly

hart for her Terneuzen biedt ook het Better Belly programma aan. 4 weken train je 3 keer per week 45 minuten op een crosstrainer of fiets. Tijdens de training krijg je een tailleband om met infraroodstraling welke opwarmt tot 55 graden. De Better Belly band geeft infraroodstraling af, dit is wat het programma zo effectief maakt. https://www.betterbelly.nl/

Wat kan je verwachten?

  • 12 cardio sessies van 45 minuten
  • Fit en energiek
  • Slanker in de taille
  • Vetverbranding in de probleemzones
  • Condititieboost

De prijs bedraagt €79,00 voor niet-leden.

Voor leden die een jaarcontract aangaan voor onbeperkt trainen, mogen als welkomscadeau kosteloos de Better Belly gebruiken voor dat jaar. Verleng je jouw abonnement met een jaar, dan krijg je wederom het Better Belly programma in je pakket!

 

Leden vertellen over hart for her Terneuzen

Gerdine (37) Een moment voor mijzelf en mijn lichaam, waardoor ik me fitter voel, meer energie krijg en mijn spieren soepel blijven. Sandra, je doet het super en ik blijf graag komen!

Elizabeth (80) Stimulerend voor mijn dagritme. Fit en vrolijk gevoel. Het werkt door in je andere bezigheden, bijvoorbeeld fietsen en wandelen. Kortom, het lichaam wordt sterker.

Peta (51) Lekker even mijn lijf losmaken, gezellig even kletsen, combineren met boodschappen. Super!!

Elvera (60) 30 minuten sporten is goed in te passen en ideaal dat je op elk tijdstip tussen 9 en 12 kan beginnen!

Lucian (57) Weer terug komen bij mezelf en even alles eruit sporten. Ik kom hier altijd fit en ontspannen vandaan. Dus ’n energie-gevende sport. Sandra is voor mij een powervrouw, ze is de spirit, ook tijdens de vakantie xx

Akie (74) Sandra is altijd vriendelijk en geïnteresseerd. Zonder de heren vind ik vooral een voordeel. Persoonlijke begeleiding en een gezellige en vriendelijke sfeer. Sporten in je eigen tempo en een goede uitleg en aandacht van Sandra.

Maaike (55) Ik sport bij hart for her omdat het hier op mijn eigen niveau kan zonder de druk te moeten presteren. Sporten in een fijne en schone omgeving waar een goede sfeer is. Hier kan ik uitgaan van mijzelf met oog en respect voor mijn eigen kunnen en grenzen. Sandra staat in de groep, is actief, energiek, inspirerend en super geïnteresseerd.

Bea (67) Ik vind het heel fijn ’s morgens vroeg dit te doen, daarna kan ik heel de wereld aan.

Bianca (57) De begeleiding en persoonlijke aandacht die ik krijg vind ik echt super, heb ik ook nodig. Het kleinschalige en alleen vrouwen van dezelfde doelgroep. Zelf ervaar ik het geweldig, ik krijg meer energie heb weer zin in om alles te ondernemen en het is goed voor mijn gezondheid. Dank je wel Sandra.

Jenny (52) Het helpt echt! Ben 52 en dan moet je er wat aan doen om in vorm te blijven. Na 2 weken al prima resultaat en ik voel me gewoon beter.

Marion (60) Voor mij is dit écht de oplossing! In 30 minuten werken aan je algemene conditie en spierversterking onder de bezielende leiding van Sandra. Een prima support om het “onaangename” zeer aangenaam te maken!

locatie en contact

Meester F.J. Haarmanweg 25 Ingang 1
4538 AN Terneuzen

  • mobiel 06-18406188
contactpersoon:
Sandra Blokker

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

De prijs voor een proefles bedraagt € 15,-

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul uw voorkeur in

0,00

Ongeldige invoer


Je ontvangt een bevestigingsmail indien de aanvraag is geslaagd. 

openingstijden

maandag
09:00 - 12:00 en 15:30 - 17:00
dinsdag
09:00 - 12:00
woensdag
09:00 - 12:00 en 15:30 - 17:00
donderdag
09:00 - 12:00
vrijdag
09:00 - 12:00
zaterdag
09:00 - 09:30
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

bij hart for her Terneuzen