Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Almere

Sporten is niet jouw passie maar je weet dat het belangrijk is. En een maatje minder zou ook mooi meegenomen zijn?  Mooi en fit uitzien, dat willen we (eerlijk gezegd) toch allemaal? Een half uurtje sporten moet wel lukken ondanks drukke agenda's en werktijden, toch? Uiteindelijk gaat om prioriteiten stellen. En wie weet? Is het sporten bij hart for her eigenlijk wel gezellig en leuk. Wil je kennismaken en ervaren wat we doen? Het team van hart for her Almere staat voor jou klaar!

Meld je via onderstaand formulier aan voor een vrijblijvende proefles en we bellen snel om een afspraak te plannen. Tijdens deze eerste les gaan we:
  • Je sportmotivatie en doelen doornemen
  • Het concept uitleggen en welk effect het heeft op je lichaam
  • Je adviseren in het behalen van je doelen
  • En uiteraard: de workout ervaren!
De eerste begeleinde les/ proefles is ideaal om te ervaren of deze manier van sporten bij je past. De kosten van de eerste begeleidende les/ proefles bedraagt Euro 12,50 en kan via pin voldaan worden. 
Abonnementen zijn er tussen Euro 34.- en 54.- per maand. Bel ons op 06 53839451 of kom even langs tijdens de openingstijden voor meer informatie.
Let op: abonnementen worden altijd geincasseerd via automatische incasso. Het is niet mogelijk met contant geld te betalen.

locatie en contact

Freyjaplantsoen 1
1363 WB Almere

  • telefoon 036-7370 140 (tijdens openingstijden)
  • mobiel 06-5383 9451, anneliessteinmeier@hartforher.nl (s.v.p. geen acquisitie. Commerciële partijen kunnen contact opnemen met info@hartforher.nl).
contactpersoon:
Annelies Steinmeier

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles . Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles , of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul uw voorkeur in

0,00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Almere

Bij hart for her geven we deskundig voedingsadvies

Bij hart for her geven we deskundig voedingsadvies

Wij geven iedereen graag praktische tips of kort advies bij het maken van de juiste keuze als het om voeding & een gezonde leefstijl gaat. Ook kijken we regelmatig naar jouw lichaamssamenstelling waarbij het vetpercentage, spiermassa, vochtpercentage en vitaliteit van het lichaam worden bepaald.

openingstijden

maandag
van 8:30 - 12:00 en van 17:30 - 20:30 uur
dinsdag
van 8:30 - 12:00 uur
woensdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:30 - 20:30 uur
donderdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:30 - 20:30 uur
vrijdag
van 8:30 - 12:00 uur
zaterdag
van 8:30 - 12:00 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

bij hart for her Almere

-  trainen we bekkenproof

We trainen alle spiergroepen waaronder ook de bekkenbodemspier. Voor meer informatie over de bekkenbodem kun je terecht op www.bekkenbodem-eerst.nl.

- bieden we Better Belly aan

Wil je ook werken aan een strakkere buik in korte tijd? Reserveer dan onze fiets of crosstrainer en gedurende 4 weken verlies centimeters van je buikomvang door middel van een tailleband met infraroodstraling.

De prijs bedraagt Euro 39,50 voor leden en Euro 75,00 voor niet-leden. Voor meer informatie bel ons op 06 53839451.

- kan je als diabeet veilig trainen

Ben je diabeet en wil en kan je (in overleg met je arts) sporten dan maken we na een uitgebreide intake een programma dat bij jou past. Naarmate je conditie en kracht verbeterd passen we je programma steeds aan. Uiteindelijk streven we naar een situatie waar je wellicht helemaal van je medicatie af kan.

- kan je ook tijdens en na je zwangerschap veilig trainen

hart for her Almere biedt een op maat gemaakt programma voor zwangere vrouwen waarbij we steeds rekening houden met de veranderingen van je lichaam. Je kunt de training op je eigen tempo en eigen niveau doen. Een goede combinatie van kracht- en cardiotraining zoals de circuittraining van hart for her is voordelig voor zowel moeder als kind. 

- kan je voordelig sporten via je werkgever. We zijn aangesloten bij:

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan: een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen.