Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Breda

het team van hart for her Breda staat voor je klaar!

locatie en contact

Fatimastraat 186A
4835 BG Breda

  • telefoon 076-5640600
  • mobiel 06-40445163
contactpersoon:
Defica Oomen
stuur een e-mail

voor proeflessen ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

openingstijden

maandag
van 8.30 - 12.00 en van 16:00 - 20:30 uur
dinsdag
van 8.30 - 12.00 en van 16:00 - 19:30 uur
woensdag
van 8.30 - 12.00 en van 16:00 - 20:30 uur
donderdag
van 8.30 - 12.00 en van 16:00 - 19:30 uur
vrijdag
van 8.30 - 12.00
zaterdag
van 8.30 - 12.00
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Breda

Eerst uitproberen!

Eerst uitproberen!

Weet je nog niet heel zeker of de manier van trainen bij hart for her bij jou past, of je het wel leuk vind? Dat snappen wij natuurlijk. Neem de tijd. We hebben speciaal voor jou een kennismakingsabonnement samengesteld. 5 weken onbeperkt proberen voor éénmalig € 52,50. Inclusief intake, exclusief verplichtingen naderhand. Wat houd je nog tegen? Doen!

evenementen en acties bij hart for her Breda

Zumba. Feest jezelf in vorm!

Zumba: Dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur  

Een calorieverbrandende dans! Het programma is een op Latin geïnspireerde dans-fitnesscursus waarin Latijns-Amerikaanse en internationale muziek en dansbewegingen zijn verwerkt, wat zorgt voor een dynamische, spannende, opzwepende en effectieve fitnesstraining. De op cardio gebaseerde dansbewegingen bestaan uit eenvoudige passen die iedereen kan leren. De les wordt gegeven in een gezellige sfeer en daarom is de drempel laag en durven ook mensen mee te doen die nooit of bijna nooit aan dans of sport doen of die voorheen aarzelden om aan een groepsles deel te nemen. FEEST JEZELF IN VORM! 

Kosten: 3,85 per les voor leden en 7,75 voor niet leden. (GEEN INSCHRIJFGELD, betaling per kwartaal). Zumba kan per kwartaal worden afgesloten

bij hart for her Breda

zijn er abonnementen zijn er vanaf € 32,50 per maand.

Nieuwsgierig hoe anderen het sporten bij hart for her ervaren? Lees hier het succesverhaal van Dorien

hart for her Breda biedt ook: 

 

Better Belly 

Wil je 1 tot 2 kledingmaten minder in slechts 4 weken ? Je traint gedurende minimaal 4 weken 3 keer per week 45 minuten waarbij je beweegt op een crosstrainer of fiets. Tijdens de training krijg je een tailleband om met infraroodstraling welke opwarmt tot 55 graden. Hierdoor dringt de infrarood warmte tot diep in de huid door. Wat mag je verwachten?

  • Verlies van 1 tot 2 kledingmaten.
  • Resultaat binnen 4 weken.
  • Een huid die mooi en strakker is.
  • Cellulitis kan verminderen.
  • Een gezondere leefstijl en een hogere vitaliteit.

De prijs bedraagt 37,50 voor leden en 75,00 voor niet-leden. (12 lessen) 

Bel gerust voor meer informatie naar hart for her Breda 076-5640600 of kijk op www.betterbelly.nl

 

Vacature: Entertrainster gezocht! 

Ben jij óf ken jij een flexibele, enthousiaste, spontane en natuurlijk sportieve vrouw uit de directe omgeving van Breda? Kun je goed met verschillende vrouwen overweg, kun je goed luisteren, aanmoedigen en motiveren? Dan zoeken wij jou!!

Je vindt het leuk om mensen te begeleiden, en ziet het als een uitdaging om onze leden te motiveren bij het bereiken van hun sportieve doelen. Jij weet het uiterste uit de leden te halen zodat ze voldaan de deur uitlopen. 

Ervaring in de sport is een pre, maar nog veel belangrijker is dat je hiervoor passie hebt. Ook moet je klantvriendelijkheid kunnen combineren met commerciële capaciteiten. Je helpt mee om de club schoon te houden en kunt worden ingezet om promotie-werkzaamheden te verrichten.

De vacature is voorlopig voor 2 dagdelen, minimaal 1 avond in de week en je moet bereid zijn om ook op een zaterdagochtend te werken. CV en motivatie kun je sturen naar: 

 

hart for her Breda werkt o.a. samen met : 


 

Heb je rugpijn? Fysius Rugexperts is de gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk voor het behandelen van rugklachten, zoals lage rugpijn, bekkenpijn, nekpijn, spit en hernia.