Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Culemborg

het team van hart for her Culemborg staat voor jou klaar!

locatie en contact

Prijssestraat 75
4101 CP Culemborg

  • telefoon 0345-870065
  • mobiel 06-2132 4677
contactpersoon:
Caro van Zutphen
stuur een e-mail

voor proeflessen ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is gratis en vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

voornaam
Vul uw voornaam in

achternaam
Vul uw achternaam in

e-mailadres
Vul uw e-mailadres in

telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in

wanneer mogen we je bellen voor een afspraak?
Vul uw voorkeur in

afvallen bij hart for her vestiging Culemborg

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst "Slank en Fit in 6 weken".

Binnenkort start bij hart for her Culemborg de najaarseditie en "Slank en fit in 6 weken". Het is een succesvol programma voor mensen die willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat.

Tijdens deze informatiebijeenkomst, vertellen we je meer over het programma van 6 weken. Je gaat aan de slag met een op maat gemaakt voedingsschema en hebt wekelijks overleg met jouw coach.

Met dit programma, werk je aan een blijvende leefstijlverandering. Wij helpen je op weg!

Deze gratis informatiebijeenkomst, is voor leden en niet-leden. Je kunt je hier voor opgeven bij hart for her Culemborg.

openingstijden

maandag
van 08:00 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
dinsdag
van 08:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
woensdag
van 08:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
donderdag
van 08:30 - 12:00 en van 16:30 - 19:30 uur
vrijdag
van 08:30 - 12:00 uur
zaterdag
van 09:00 - 11:30 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Culemborg

Zelfverdediging voor vrouwen op zaterdag 22 september

Zelfverdediging voor vrouwen op zaterdag 22 september

Elk jaar, worden letterlijk honderden vrouwen op straat aangevallen. Sommigen worden beroofd, sommigen in elkaar geslagen, sommigen worden verkracht en sommigen zelfs vermoord. Bijna al deze vrouwen, hebben één ding gemeen; ze weten niet hoe ze zichzelf moeten verdedigen.

Middels zelfverdedigingstechnieken, die zichzelf bewezen hebben effectief te zijn, leer je om jezelf in een noodsituatie afdoende te kunnen verdedigen.

De te behandelen technieken stoppen stoppen een aanvaller, ongeacht hoe groot hij is. Met de minder schade toebrengende technieken, maak je hem alleen tijdelijk even hulpeloos, zodat je voldonde tijd hebt om weg te rennen. Denk er om dat je niet bang bent jezelf te verdedigen; niets doen is zinloos en daar beschadig je alleen jezelf mee.

Tijdens deze workshop leer je hoe je jezelf kunt verdedigen. De workshop wordt gegeven door een gecertificeerd en ervaren docent Practical Self Defence. De workshop is voor leden en niet leden. Leden betalen € 7,50 en niet-leden € 9,50. Geef je van te voren op, dan ben je verzekerd van een plaats.

Datum en tijdstip: Zaterdag 22 september van 13.00 uur tot 14.15 uur

Kosten

evenementen en acties bij hart for her Culemborg

Fysio bij hart for her

Op woensdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur is Anneleen Schinkel van Fysiotherapie Stimulans aanwezig bij hart for her Culemborg. Je kunt een afspraak maken of binnenlopen voor advies. Voor verdere informatie kun je ook terecht op de website www.stimulans-fysiotherapie.nl

bij hart for her Culemborg

Let op! Er zijn een aantal openingstijden gewijzigd. Op maandag zijn wij bijvoorbeeld al om 08.00 uur open. Kijk voor de juiste openingstijden even goed naar het lijstje hierboven. 

hart for her Culemborg biedt:

Abonnementen vanaf € 32,50 per maand.

Better Belly! Wil je 1 tot 2 kledingmaten minder in slechts 4 weken tijd? Snel een strakkere buik? Reserveer dan 3 keer per week 45 minuten op onze fiets of crosstrainer. Door middel van een infrarode band die verwarmd wordt, verlies je centimeters van je buikomvang!