Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Culemborg

het team van hart for her Culemborg staat voor jou klaar!

locatie en contact

Prijssestraat 75
4101 CP Culemborg

  • telefoon 0345-870065
  • mobiel 06-53456692
contactpersoon:
Caro van Zutphen
stuur een e-mail

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0.00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Culemborg

Voedingsadvies bij hart for her Culemborg

Het BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in, dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intesiteit van jouw werk én het aantal uur dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies, voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het ptogramma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: gezond bewegen en relax.

Je kunt al een programma volgen van 6 weken, waarin je mooie resultaten kunt behalen en je je levensstijl kunt veranderen!

Bij hart for her Culemborg, kunnen leden en niet-leden deelnemen aan het BenFit programma.

openingstijden

maandag
van 08:00 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
dinsdag
van 08:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
woensdag
van 08:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
donderdag
van 08:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
vrijdag
van 08:30 - 12:00 uur
zaterdag
van 09:00 - 11:30 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Culemborg

Welkom bij hart for her Culemborg!

Welkom bij hart for her Culemborg!

Graag wil ik hart for her Culemborg aan jullie voorstellen. Vijf jaar geleden ben ik, Caro, gestart op deze centraal gelegen plek. Een plek, waar vrouwen fitter kunnen worden (of blijven) en waar alle vrouwen welkom zijn. 

Fitte vrouwen, minder fitte vrouwen, iedereen heeft bij ons haar eigen reden om te komen sporten. In die ruim vijf jaar, zie ik vrouwen sterker worden, afvallen, fitter worden en er in gezondheid op vooruit gaan. En daar doen we het voor!

Ik doe het niet alleen. Samen met Ans, Esther en Evelien, zorgen we dat jullie doelstellingen behaald worden, want natuurlijk doen we dat samen met jou!

Naast sporten, kun je bij ons ook terecht voor een voedingsprogramma. Geen crashdieet, gewoon eten!

Wil je meer weten? Je bent altijd welkom om te komen kijken of misschien al direct een proefles te komen doen.

Je kunt ons ook volgen op Facebook; hart for her Culemborg

evenementen en acties bij hart for her Culemborg

Fysio bij hart for her

Op een aantal woensdagochtenden van 09.00 tot 12.00 uur is Ilse Parlevliet van Fysiotherapie Stimulans aanwezig bij hart for her Culemborg. Je kunt een afspraak maken of binnenlopen voor advies. Voor verdere informatie kun je ook terecht op de website www.stimulans-fysiotherapie.nl

bij hart for her Culemborg

Let op! Er zijn een aantal openingstijden gewijzigd. Op maandag zijn wij bijvoorbeeld al om 08.00 uur open. Kijk voor de juiste openingstijden even goed naar het lijstje hierboven. 

hart for her Culemborg biedt:

Abonnementen vanaf € 34,25 per maand.

Het is altijd mogelijk, eerst een kennismakingsabonnement af te sluiten. Je kunt dan 5 weken aaneengesloten, onbeperkt sporten. Het abonnement is vrijblijvend; je zit dus nergens aan vast!

Better Belly! Wil je 1 tot 2 kledingmaten minder in slechts 4 weken tijd? Snel een strakkere buik? Reserveer dan 3 keer per week 45 minuten op onze fiets of crosstrainer. Door middel van een infrarode band die verwarmd wordt, verlies je centimeters van je buikomvang!