Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Goirle

Welkom!

Dé leukste sportclub voor vrouwen in Goirle en omstreken 

  • Wil jij meer energie en fit door het leven gaan?
  • Op een leuke manier aan je gezondheid werken?
  • En wil jij sporten in een groep met persoonlijke begeleiding?

 

Eerste begeleidende les
Wil je uitvinden of onze sportclub aansluit bij jouw wensen? Kom dan een eerste begeleidende les doen. Je kunt dan ervaren of deze manier van sporten bij je past. Wat gaan we doen in deze les?
  • Je sportmotivatie en doelen doornemen.
  • Het concept uitleggen en welk effect het heeft op het lichaam.
  • We adviseren je in het behalen van je doelen.
  • En uiteraard: de workout ervaren!
De kosten van de eerste begeleidende les zijn €17,50
Wij bieden verschillende abonnementen aan vanaf €37,50 per maand. Benieuwd welke abonnement bij jou past? Maak een afspraak voor een eerste begeleidende les en we gaan dat uitvinden.
Vul het formulier in en wij bellen je om een afspraak in te plannen.
Wil je meer informatie? Stuur een e-mail of bel ons:
miriam@hartforher.nl  06-12520151

locatie en contact

Koningsschild 17
5051TT Goirle

  • telefoon 013-750.39.86
  • mobiel 06-12520151
contactpersoon:
Miriam van den Hout

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul uw voorkeur in

0,00

Ongeldige invoer

openingstijden

maandag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
dinsdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
woensdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
donderdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:30 uur
vrijdag
van 8:30 - 12:00 uur
zaterdag
van 9:00 - 11:00 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

bij hart for her Goirle

Wij trainen bekkenbodemproof

We trainen bij hart for her alle spiergroepen waaronder ook de bekkenbodemspier. Bij alle vormen van lichamelijke activiteit wordt er een beroep gedaan op de bekkenbodem. Het trainen van de bekkenbodemspier is voor iedereen belangrijk, ongeacht leeftijd en of u wel of geen problemen heeft. Voor meer informatie over de bekkenbodem kunt u terecht op www.bekkenbodem-eerst.nl.

 

 

Wij zijn aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen. Meer informatie is te vinden op www.bedrijfsfitnessnederland.nl

 

Zwangerschapscursus en onbeperkt trainen

Wat bijzonder, je bent zwanger! De komende negen maanden zijn een speciale tijd. Een periode waarin er heel veel verandert. Lees snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat houdt de cursus in?

hart for her helpt je graag om veilig fit te blijven tijdens de zwangerschap. We bereiden je voor op de bevalling en we zijn er ook voor je om weer in vorm te komen ná de bevalling. Deze zwangerschapscursus is erop gericht je algehele conditie, je stabiliteit en de spierkracht te trainen. Door gerichte training voorkom je eventuele zwangerschapsklachten. Verder ontvang je praktische tips over de zwangerschap, voorlichting over de bevalling, ademhalings- en ontspanningsoefeningen; we geven inzicht in de verschillende fasen van de bevalling en we nemen de diverse perstechnieken door. Een actieve, educatieve en bovenal gezellige cursus.

Hoelang duurt de cursus en wat zijn de kosten?

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van een uur. Er is tevens een partnerles inbegrepen, zodat jullie samen met vertrouwen de bevalling tegemoet zien. Daarnaast mag je gedurende deze 2 maanden onbeperkt komen sporten. De cursus kost 175 euro. Wil je weten of de zorgverzekering de begeleiding bij hart for her vergoedt? Neem dan contact op met je verzekeraar voor meer informatie.

Wanneer kun je je opgeven voor deze cursus?

Aanmelden kan vanaf de 12e week van de zwangerschap; we starten vanaf de 20e week van de zwangerschap. Je kunt instappen wanneer jij eraan toe bent. 

Zwanger zijn is heel speciaal. Geniet daarom van iedere dag dat je nieuw leven bij je mag dragen. De negen maanden zijn voorbij voor je het weet! Dus ben je zwanger en wil je je graag goed voorbereiden op de laatste fase van de zwangerschap, de bevalling en de eerste weken daarna, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!

 

Recensie zwangerschapscursus

Ik heb (nagenoeg) de hele zwangerschap gesport bij hart for her. Het fijne hieraan vond ik dat ik hier in alle 3 de trimesters verantwoord kon sporten op mijn eigen niveau en tempo. De training kon goed aangepast worden met vervangende oefeningen en door het tempo aan te passen. De medewerksters van hart for her hebben genoeg kennis in huis om je hierbij te helpen. Hierdoor was het mogelijk om tot ver in mijn 3e trimester te blijven werken aan het behoud van mijn conditie. Daarnaast is de sfeer er altijd goed. Dat maakt het ook leuk om er te gaan sporten! - Ingeborg -