Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Heerhugowaard

NIEUWS 27 juni! 

We mogen weer open!!

We mogen van de regering én van de gemeente weer van start op 1 juli. Houd je mailbox in de gaten met de nieuwsbrief hierover. Of lees hem hier verderop.

 

We zijn enorm blij jullie te mogen vermelden dat we overstappen naar SportBit Manager. SportBit manager gebruik je voor het aanmelden van trainingen. Vandaag ontvang je een welkomstmail vanuit SportBit manager met daarin gebruikersnaam en wachtwoord. Als de mail vanuit SportBit manager niet is aangekomen check dan je spam. Mocht de mail daar ook niet zijn neem dan via mail contact met ons op: tamara@hartforher.nl 

  

Hartelijk welkom, het team hart for her Heerhugowaard staat voor je klaar! 

Lekker in je vel, dáár gaat het om bij hart for her. Bewegen in een prettige en veilige omgeving, omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben; “Gewoon jezelf zijn!”
Graag kennismaken met ons circuit? Meld je via onderstaand formulier aan voor een vrijblijvende proefles en we bellen snel om een afspraak te plannen.
Abonnementen zijn er al vanaf 31,50 per maand. Voor alle tarieven bel ons op 0634409356 of kom even langs.

locatie en contact

Brandpunt 63
1705 SK Heerhugowaard

 • mobiel 06 - 34409356
contactpersoon:
Tamara Kruijsheer

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0.00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Heerhugowaard

Afvallen met SLIMdiet

SLIMdiet bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Lekker overzichtelijk. Altijd voor 2,20 per stuk. Handig en betaalbaar. 

Je volgt vier stappen, die duidelijk staan omschreven in de handleiding. Je weet precies wat je moet doen. Hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. Als eerste heb je een gratis intake gesprek met je SLIMdiet coach bij hart for her Heerhugowaard. Samen stippelen we een persoonlijk traject uit en volgen we de voortgang op de voet.

SLIMdiet is duidelijk, helder en gemakkelijk en goed te combineren met het sporten bij hart for her Heerhugowaard.

 • afvallen met persoonlijke begeleiding;
 • deskundig advies;
 • lekkere producten aangevuld met verse groenten;
 • gemakkelijk vol te houden;
 • met behoud van spiermassa;
 • wetenschappelijk onderbouwd. 

Meld je aan voor een gratis intake gesprek.

openingstijden

maandag
van 08:30 - 12:00 en van 17:30 - 20:00 uur
dinsdag
van 08:30 - 12:00 uur
woensdag
van 08:30 - 12:00 en van 17:30 - 20:00 uur
donderdag
van 08:30 - 12:00 en van 16:00 - 19:00 uur
vrijdag
van 08:30 - 12:00 uur
zaterdag
van 09:00 - 11:30 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Heerhugowaard

We mogen weer open!

WeerOpen

 

Goed Nieuws!

Premier Rutte heeft groen licht gegeven voor binnensport activiteiten en daar zijn we bij hart for her Heerhugowaard heel blij mee. Woensdag 1 juli gaan we weer van start!
Eindelijk kunnen we weer op een veilige manier werken aan onze conditie, spieren en balans. Veilig door onze prachtige apparaten maar ook veilig omdat we ons houden aan de gestelde eisen en meer!

Wat is er allemaal geregeld?

Als eerste hebben jullie al de inloggegevens voor ons Plansysteem (SportBit) ontvangen. Deze zijn verstuurd naar je emailadres (ze kunnen ook in je spambox terecht zijn gekomen). Mocht je niks hebben ontvangen laat dit even weten en we sturen je nieuwe inloggegevens. 
Sommige hebben al volop gebruik van gemaakt van het systeem door mee te doen aan onze buitenactiviteiten maar heb je je nog niet aangemeld doe dat dan vanaf nu.

Heb je hulp nodig met de app of het ledenportaal laat het dan weten.

Voor het sporten in het circuit moet je je gaan aanmelden. Dit omdat we maar met de helft van het aantal dames t.o.v. voorheen tegelijk kunnen sporten. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen zit er namelijk steeds een toestel of een tussenstation afstand tussen beide sporters. 

In het rooster staan de tijdvakken waarvoor je je kunt aanmelden. Het zijn blokken van 35 minuten waarbinnen je je 3 rondjes doet (32 minuten). Kom op tijd! Zo houden de trainsters tijd over om de apparaten tussen de blokken door te desinfecteren!
We beginnen met een Zomerrooster maar mocht dit niet voldoende blijken dan kunnen we de openingstijden verruimen. Graag houden we de communicatielijnen hierover open. 

We hebben ook ons ventilatiesysteem aangepast. We hadden al voldoende luchtverversing conform het bouwbesluit (300 m3 per uur) maar we hebben dit nu voor alle zekerheid verdubbeld! Hierdoor wordt de lucht in onze sportschool met 600 m3 buitenlucht per uur ververst. Aanvullend hebben we ook 2 speciale luchtzuiveringsapparaten uit de medische wereld geplaatst met HEPA- en koolstoffilters én speciale UV-C lampen die o.a. bacteriën en virussen kunnen doden. Beide apparaten hebben een gezamenlijke capaciteit om 480 m3, van de aanwezige lucht, per uur te filteren.

Vervolgens hebben we een duidelijke routing binnen de sportschool gemaakt. Je komt binnen via de voordeur in je sportkleding. Wisselt van schoenen. Wast en desinfecteert je handen alvorens je aan het circuit gaat beginnen. En vóór het verlaten van het pand via de achterdeur was en desinfecteer je je handen nogmaals. Hierna zal de trainster het circuit desinfecteren. Luister ook naar de aanwijzingen van de trainster.
Tijdens je aanwezigheid zal je je verder moeten houden aan de gezondheidsregels van het RIVM en deze vragen zullen dan ook gesteld worden wanneer je je aanmeldt voor een training en wanneer je binnenkomt.
Ook hangen er posters met de regels.

Momenteel is de tafel weggehaald en kun je alleen water drinken uit je eigen bidon.

De handdoekjes in het toilet zijn vervangen door papieren handdoekjes en moeten worden weggegooid in het daarvoor bestemde papiermand. Ook in de keuken kun je gebruik maken van papieren handdoekjes.

Al deze maatregelen zijn bekend gemaakt aan bij de gemeente en zij geven goedkeuring zolang we de richtlijnen van het NOC*NSF volgen.

Wij zullen ook weer overgaan op incasseren van het abonnementsgeld zoals voor de Coronacrisis.

Voel je veilig en welkom

Wij hopen dat we je met deze maatregelen hebben kunnen overtuigen dat sporten bij ons veilig kan en dat we met de grootste zorg én liefde jullie weer willen begeleiden naar een gezond, fit en sterk lichaam. Voor nu moeten we ons allemaal aanpassen en moeten we ontdekken hoe dit zal gaan werken. We staan open voor suggesties. Het gezellige napraten aan tafel zullen we helaas even moeten uitstellen maar we gaan het gezellig maken in het circuit. 

Het hele team van hart for her staat te trappelen om jullie te helpen naar een gezond en fit lichaam. Dus plan je training in via het plansysteem https://hartforher.sportbitapp.nl!

Welkom terug bij hart for her Heerhugowaard!

evenementen en acties bij hart for her Heerhugowaard

Online workouts

Ondanks dat we de deuren dicht moeten houden gaan we natuurlijk niet stilzitten met z'n allen. Of je nou thuis moet blijven of lekker mag doorwerken, hier kun je een leuke korte workouts vinden die voor iedereen te doen zijn.

We hebben o.a. :

• Stoelpilates: een lichte workout voor thuis of op kantoor

• 30 dagen Challenge: Buikspieren (iedere dag een nieuwe training)

• Staande Pilates: goed voor de balans

• Hip'NThigh: 20 min. voor de billen en benen én 10 min. buikspieren 

Stoelpilates thumpnail

  Schermafbeelding 2020 03 25 om 16.37.48

evenementen en acties bij hart for her Heerhugowaard

Hip'NThigh én buikspieren buiten!

Hip'NThigh én buikspieren buiten!

20 minuten HipNthigh én 10 minuten Buikspieren! LIVE buiten in het Park van Luna.
Train je heupen, dijen, billen, benen én buik tijdens deze energieke les.
Kan mét en zonder elastiek. We plannen deze lessen buiten zolang de sportschool dicht is.

!Bij slecht weer is de les LIVE online via Facbook te volgen!

WE HEBBEN NOG EEN PAAR ROZE HIP'NTHIGH ELASTIEKEN T.W.V. 19,95 VOOR 15 EURO TE KOOP! INTERESSE? STUUR EEN APPJE/SMS!

 

evenementen en acties bij hart for her Heerhugowaard

5 weken onbeperkt sporten zonder inschrijven

5 weken onbeperkt sporten zonder inschrijven

Wil je graag eerst ervaren of sporten bij hart for her iets voor jou is? Of het past binnen je drukke bestaan?

Vraag een proefles aan en probeer ons mooie circuit: 5 weken onbeperkt sporten voor 49,95 euro.
Niet inschrijven, geen verplichtingen.

 

evenementen en acties bij hart for her Heerhugowaard

Stoelmassages

Stoelmassages

Pauline verzorgt maandelijks stoelmassages.
Een stoelmassage is een ontspannen en verkwikkende massage waarbij je door de kleding gemasseerd wordt op een daarvoor speciaal ontwikkelde stoel. Het kan je helpen om van klachten in de nek, schouders en rug te herstellen.

De massages vinden plaats in de keukenruimte van hart for her en duren 20 minuten. Je kunt je opgeven op in de club. De kosten 15 euro pp. 

evenementen en acties bij hart for her Heerhugowaard

Power Hour en /of BBB

Power Hour en /of BBB

Om de maand: de laatste woensdag of laatste donderdag van de maand om 19:15 uur.

De reguliere training in het circuit komt dan vanaf 19:00 uur te vervallen.

Kom een keer uit je 'comfort-zone' en ga er bijna een uur tegenaan met iets meer intensiteit en iets minder rust. Van warming-up tot cooling-down. Vrees niet, wel alles op je eigen niveau natuurlijk. Er is plek voor maximaal 24 vrouwen.

Geef je op via het formulier op de tafel.

Data 2020 zijn:

Donderdag 30 januari, woensdag 26 februari, donderdag 26 maart, woensdag 29 april, donderdag 28 mei, woensdag 24 juni, donderdag 27 augustus, woensdag 30 september, donderdag 29 oktober en woensdag 25 november.

bij hart for her Heerhugowaard

• organiseren we regelmatig leuke workshops, demonstraties of lezingen. Houd hiervoor de website en Facebookpagina in de gaten.

 

• kun je veilig trainen tijdens en na je zwangerschap:

hart for her Heerhugowaard is gecertificeerd op het gebied van Zwanger Fit. We helpen je door de training aan te passen naar behoefte en veranderingen van je lichaam. Je kunt de training op je eigen tempo en eigen niveau doen.

Sport en bewegen zorgen voor minder ongemakken tijdens de zwangerschap. Zo kunnen o.a. rugklachten, bekkenbodemklachten en depressies verminderen en neemt de kans op zwangerschapsvergiftiging en zwangerschapssuikerziekte af. Je bouwt minder vetreserves op en het vermogen van je lichaam om zuurstof te vervoeren neemt toe. Ook voor het kind vermindert de kans op overgewicht. Kortom, jij en je kindje blijven beter in balans.

• trainen we ook met Better Belly

Wil je 1 tot 2 kledingmaten minder in slechts 4 weken? Je traint gedurende minimaal 4 weken 3 keer per week 45 minuten waarbij je beweegt op een crosstrainer of fiets. Tijdens de training krijgt je een tailleband om met infraroodstraling welke opwarmt tot 55 graden. Hierdoor dringt de infrarood warmte tot diep in de huid door.

Wat mag je verwachten?

 • Verlies van 1 tot 2 kledingmaten
 • Resultaat binnen 4 weken
 • Een huid die mooi en strakker is
 • Cellulitis kan verminderen
 • Een gezondere leefstijl en een hogere vitaliteit

De prijs bedraagt 37,50 voor leden en 75,00 voor niet-leden (12 sessies in één maand).

• zijn we aangesloten bij Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Wat leden zeggen over hart for her Heerhugowaard:

"Dank zij de enthousiaste begeleiding en de gezellige sfeer train ik vrolijk 2x in de week!" - Claudia

"Sporten is leuk als je je op je gemak voelt." - Nienke

"Bijna vanaf het begin sport ik hier met veel plezier, het is laagdrempelig en er hangt een prima sfeer!" - Astrid

"Ik wist niet of dit wat voor me zou zijn maar de aandacht en support maken het trainen waardevol." - Adrie

"Wat een warm welkom! Ik ben nooit een fanatieke sporter geweest maar ik voel me hier super op mijn gemak, fijne sfeer en top begeleiding!" - Daniëlle

"Pas een maand sport ik hier maar het voelt zó thuis. Heb zin om heen te gaan!" - Norma

"Door de persoonlijke aandacht en het enthousiastme blijf ik hier gemotiveerd. En ik heb zelfs voor het eerst kunnen hoelahoepen en opdrukken (nooit eerder gekunt)" :-) - Dagmar

"Wat fijn om eindelijk weer eens 2 á 3 keer per week het sporten vol te houden. En wat leuk dat ik steeds wordt uitgedaagd!" - Annette