Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Nieuwegein

Dank je voor je interesse in hart for her® Wij nodigen je graag uit om te kijken of hart for her® bij je past. Wij bieden je een proefles aan. We kijken naar je algehele lichamelijke conditie, doen een figuuranalyse en maken je wegwijs in het circuit. Er zijn abonnementen vanaf 32,50 per maand. Heb je een Gemeente- of studentenpas, dan krijg je 10 euro korting op onze abonnementen. Het team van hart for her® Nieuwegein staat voor je klaar!

locatie en contact

Handelskade 48
3434 BC Nieuwegein

  • telefoon 030-212 0443
contactpersoon:
Conny Verhoef

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0.00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Nieuwegein

Waarom sporten zij bij hart for her®

waarom sport ik bij.pdf page 1

openingstijden

maandag
9.00-13.00 en 16:00-20:00 uur
dinsdag
9.00-13.00 en 16:00-19:00 uur
woensdag
9.00-13.00 en 16:00-20:00 uur
donderdag
9.00-13.00 en 16:00-19:00 uur
vrijdag
9.00-14.00 uur
zaterdag
9:00-11:30 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Nieuwegein

Stoelmassage

Mendie is wekelijks aanwezig voor een stoelmassage. Heb je klachten in de vorm van o.a. gevoelige schouders, pijnlijke of verkrampte nekspieren, RSI-klachten, stress, vermoeidheid of onderrugklachten, dan kan Mendie je behandelen. Ook als er geen klachten zijn, is het heerlijk om je spieren eens te laten verwennen. Voor leden van hart for her® her Nieuwegein hebben wij een gereduceerde prijs van €10 voor deze stoelmassage. Je kunt je opgeven in de club.

evenementen en acties bij hart for her Nieuwegein

Wandelclub

Elke maandagavond 19:00 uur gaan er leden 1 uur wandelen. Iedereen is welkom. Wil je ook graag eens meelopen, dan kun je dat aangeven bij de balie. De wandelclub start vanaf hart for her®. Goede wandelschoenen zijn belangrijk want er wordt flink doorgestapt. 

evenementen en acties bij hart for her Nieuwegein

Fysiotherapeut Wammes

Wouter Wammes is onze fysiotherapeut. Mocht je klachten ondervinden tijdens of na het trainen, mag je vrijblijvend een gratis 1e consult bij Wouter afnemen. Daarna bepaal jij of je onder behandeling blijft. Handig is het dat Wouter veel kennis heeft van ons circuit, waardoor je samen kan bepalen of je wel of niet of met aanpassingen het circuit kunt beoefenen bij hart for her®.

evenementen en acties bij hart for her Nieuwegein

Fysiotherapie Zorgplein Zuid

Mocht je het tempo niet meer bij kunnen houden in ons circuit, dan is er de optie om je aan te melden bij Fysiotherapie Zorgplein Zuid. Iedere dinsdag van 14:30 uur tot 15:30 uur wordt er een aangepaste training gegeven bij hart for her ® onder begeleiding van een fysiotherapeute. Voor meer informatie kun je terecht bij de balie.

bij hart for her Nieuwegein