Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Nieuwegein

Dank je voor je interesse in hart for her® Wij nodigen je graag uit om te kijken of hart for her® bij je past. We kijken naar je algehele lichamelijke conditie, doen een figuuranalyse en maken je wegwijs in het circuit. Meer info? kijk ook eens op vrouwen sportschool Nieuwegein

locatie en contact

Handelskade 48
3434 BC Nieuwegein

  • telefoon 06 26753977
contactpersoon:
Conny Verhoef
stuur een e-mail

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Vul uw voorkeur in

0,00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Nieuwegein

Waarom sporten zij bij hart for her®

Astrid, 41 jaar oud. Ik heb HMS, lipodeem en lymfoedeem ontwikkelt tijdens mijn zwanger- schap. Bewegen is heel goed voor me door de HMS heeft dit nogal wat beperkingen. Door de hydraulische toestellen bij hart for her kan ik toch trainen. In een gewone sportschool voel ik me niet echt op mijn gemak. Bij hart for her word je meteen in de groep opgenomen. Het is zeer laagdrempelig omdat het alleen met dames is. Het is een gezellige damesclub voor jong en oud! Als je twijfelt, stap eens binnen en probeer het gewoon eens! Wie weet, vind je het net zo leuk als ik!

Ik ben Patricia, 52 jaar en sinds kort 1 maart 2018 sport ik bij hart for her. Na een intensieve behan- deling was mijn conditie en energiepeil nul en al mijn spieren deden pijn. Op de bank zitten, was dan ook geen optie voor mij. Ik wilde wel een sportschool vinden waar ik mij op mijn gemak voel: hart for her sluit hier perfect bij aan. De eerste weken waren zwaar maar de vrouwen van hart for her wisten door hun persoonlij- ke aandacht mij ervan te overtui- gen dat ik goed bezig was. Hier- door kreeg ik vertrouwen in mijzelf en ging ik elke dag sporten! Nu 7 maanden later heb ik een goede conditie en mijn energiepeil is veel beter dan verwacht. Tot mijn grote verbazing kan ik mijn uithoudingsvermogen zelfs nog verbeteren. Tot slot en niet het minst onbelangrijk ook in mijn hoofd heb ik door het sporten rust. Dus ik gun mijzelf elke dag, sporten bij hart for her.

E1

 

 

openingstijden

maandag
9.00-13:00 en 16:00-18:30 uur
dinsdag
9.00-12:30
woensdag
9.00-13:00 en 16:00-18:30 uur
donderdag
9.00-12:30 en 16:00-18:30 uur
vrijdag
9.00-13.00 uur
zaterdag
10:00-11:30 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Nieuwegein

Stoelmassage

Mendie is wekelijks aanwezig voor een stoelmassage. Heb je klachten in de vorm van o.a. gevoelige schouders, pijnlijke of verkrampte nekspieren, RSI-klachten, stress, vermoeidheid of onderrugklachten, dan kan Mendie je behandelen. Ook als er geen klachten zijn, is het heerlijk om je spieren eens te laten verwennen. Voor leden van hart for her® her Nieuwegein hebben wij een gereduceerde prijs van €10 voor deze stoelmassage. Je kunt je opgeven in de club.

evenementen en acties bij hart for her Nieuwegein

Wandelclub

Elke maandagavond 19:00 uur gaan er leden 1 uur wandelen. Iedereen is welkom. Wil je ook graag eens meelopen, dan kun je dat aangeven bij de balie. De wandelclub start vanaf hart for her®. Goede wandelschoenen zijn belangrijk want er wordt flink doorgestapt. 

evenementen en acties bij hart for her Nieuwegein

Fysiotherapeut Wammes

Wouter Wammes is onze fysiotherapeut. Mocht je klachten ondervinden tijdens of na het trainen, mag je vrijblijvend een gratis 1e consult bij Wouter afnemen. Daarna bepaal jij of je onder behandeling blijft. Handig is het dat Wouter veel kennis heeft van ons circuit, waardoor je samen kan bepalen of je wel of niet of met aanpassingen het circuit kunt beoefenen bij hart for her®.

evenementen en acties bij hart for her Nieuwegein

Fysiotherapie Zorgplein Zuid

Mocht je het tempo niet meer bij kunnen houden in ons circuit, dan is er de optie om je aan te melden bij Fysiotherapie Zorgplein Zuid. Iedere dinsdag van 14:30 uur tot 15:30 uur wordt er een aangepaste training gegeven bij hart for her ® onder begeleiding van een fysiotherapeute. Voor meer informatie kun je terecht bij de balie.

bij hart for her Nieuwegein