Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Nijmegen

hart for her Nijmegen is tot 1 september gesloten i.v.m. Corona

Met pijn in ons hart hebben wij per 16 maart tijdelijk de deuren van hart for her gesloten wegens het coronavirus. Wij wensen iedereen een goede gezondheid. Let goed op jezelf en op elkaar. Samen komen we hier hopelijk sterker uit. Wij zien er naar uit iedereen straks weer in goede gezondheid te ontmoeten. 

Heb je vragen over de regeling die wij je bieden voor jouw sportabonnement? Scroll dan even naar beneden.

Proeflesaanvragen zijn altijd welkom, dan plannen we gewoon wat verder vooruit!  

Lieve groet.

Trinette, Sabine en Petra

Kopie van Kopie van Kopie van Dit lettertype lijkt het meest op CG amicale light

locatie en contact

Archipelstraat 27
6524 LL Nijmegen

  • mobiel 06 264 36 110
contactpersoon:
Petra van Soest

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0.00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Nijmegen

Wij helpen je aan een nieuwe leefstijl

 

Vitaal ouder worden, wie wil dat nu niet? Wij helpen je het bewegen en gezonder eten wél vol te houden. hart for her Nijmegen werkt daarnaast samen met integraal leefstijlcoach Kim Schellekens die je daarin nog verder kan begeleiden. Vraag nu vrijblijvend informatie aan en informeer naar een intake bij eigenaresse Petra van Soest via tel 06 26436110.

 

fit fun friendship

openingstijden

maandag
van 9:00 - 12:00 en van 17:30 - 20:30 uur
dinsdag
van 9:00 - 12:00 uur
woensdag
van 9:00 - 12:00 en van 17:30 - 20:30 uur
donderdag
van 9:00 - 12:00 en van 17:30 - 19.15 uur
vrijdag
van 8:30 - 12:00 uur
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

bij hart for her Nijmegen

...is het nu even heel stil.

Lieve hart for her leden,

We zitten samen in een ongekend bijzondere tijd van onzekerheid. Een situatie waar nog nooit iemand mee geconfronteerd is en waarvan iedereen de gebeurtenissen nog lang zal herinneren. Het doet ons allen realiseren hoe kwetsbaar we zijn en dat wij elkaar gezamenlijk moeten steunen. Niet alleen binnen het gezin, maar ook richting familie, vrienden, buurt, werk en lokale ondernemingen.

Met een sportschool als hart for her heb ik specifiek gekozen voor een kleinschalige en persoonlijke vrouwensportschool. De huidige situatie doet mij nu beseffen dat dit ook kwetsbaarheid met zich meebrengt. Ondanks dit, blijf ik met het team van hart for her trots op wat wij uitdragen. Onze missie is om een ieder van jullie op een ontspannen en veilige manier aan je gezondheid te laten werken bij hart for her. Dit pakken we na het coronavirus gewoon samen weer op.

Inmiddels weten we dat hart for her tot 1 september gesloten moet blijven. Heel spijtig, maar een wijs besluit van de overheid. Achter de schermen ben ik natuurlijk druk bezig geweest om alle gevolgen en neveneffecten, die dit virus met zich meebrengt, in kaart te brengen. De verwachting is dat hart for her Nijmegen het met extra krediet (lening) van de bank en hulp van de overheid gewoon gaat redden.

Aanbod voor jouw abonnement

Na mijn eerste bericht over de sluiting van drie weken en de compensatieregeling, bied ik jullie wegens de langere sluiting graag het volgende aan:

  • Zolang we niet weten wanneer we weer open mogen gaan, zal ik GEEN incasso draaien en worden jullie dus NIET geïncasseerd. Jullie krijgen van mij daarnaast een tegoedbon voor 2 weken (hartenkaart) van de gemiste weken in maart. Deze kun je inzetten voor je vakantie of een ander moment (of je zet deze uiteindelijk helemaal niet in 💓). Ik laat dat zonder oordeel aan jullie over.
  • Heb je een jaarabonnement ineens vooruitbetaald, dan houd je de maanden die nu gaan komen gewoon tegoed. Voor maart bied ik je ook een hartenkaart aan.
  • Heb je een overeenkomst via Bedrijfsfitness Nederland gesloten, dan geldt een pauzering van jullie abonnement vanaf 16 maart jl. waarover deze organisatie jullie vast heeft geïnformeerd.

Hoepel

Wie onze hoepels mist...je kunt ze bij mij bestellen. Voor € 30 kom ik ze persoonlijk langs brengen / voor de deur zetten. Bij interesse mag je mij jouw voorkeursformaat (kleiner of groot) mailen naar petra@hartforher.nl of appen of bellen naar 06 26436110.

Lieve dames, blijf alsjeblieft gezond, houd afstand van elkaar en steun elkaar.

Met een zonnige groet mede namens Trinette en Sabine,

Petra

Petra van Soest hart for her

 

Waarom hart for her?

In hartje Nijmegen Oost, de Archipelstraat heeft eigenaresse Petra van Soest de 37ste vestiging van hart for her geopend. Veel vrouwen die bij ons sporten hielden eerst niet van sporten, dachten ze. Nu wel, omdat bewegen bij hart for her anders is. Wil je meer energie en fitter door het leven gaan? Op een leuke manier aan je gezondheid werken? En wil jij sporten in een groep met begeleiding? Dan is hart for her dé club voor jou!

Prijzen

Kom het straks ook proberen, er zijn diverse abonnementen met persoonlijke begeleiding tussen € 32,50 - € 52,50 per maand.

Gratis proefles

Meld je voor een gratis en vrijblijvende proefles aan via het formulier of bel Petra op 06 26 43 61 10. We plannen gewoon wat verder vooruit!

Wat bieden we?

Wij bieden persoonlijke begeleiding, gezelligheid en een intervaltraining / fitness op de momenten dat het jou uitkomt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor:

  • een health check
  • persoonlijke begeleiding bij het afvallen waarbij we voor de lange termijn gaan
  • gratis advies van onze fysiotherapeut
  • een overheerlijke massage van Edith (al vanaf € 20) 

Wij werken nauw samen met de volgende partners:

FysioProf

 

 

 

 

Fysiotherapeut Patty Joldersma van FysioProf (OBG)

  

Intergraal lifestylecoach Kim Schellekens van de Regie Academie

 

massage by edith

 

 

 

 

 

 

Massage by Edith (ook voor niet-leden)