Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Oudenbosch

Welkom bij hart for her Oudenbosch!

Je weet zelf heel goed dat je iets moet gaan doen, meer moet gaan bewegen. Maar hoe en wat? Geen zin, geen tijd, er is altijd wel iets waardoor het er niet van komt. Maak het jezelf niet te moeilijk! Kom sporten bij hart for her Oudenbosch: makkelijk, snel, leuk EN effectief! 

locatie en contact

Professor van Ginnekenstraat 32
4731 JZ Oudenbosch

  • telefoon 0165 325159
  • mobiel 06 12423312
contactpersoon:
Judith de Kok Pijlman
stuur een e-mail

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0.00

Ongeldige invoer

openingstijden

maandag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:00 uur
dinsdag
van 8:30 - 12:00 uur
woensdag
van 8:30 - 12:00 en van 17:00 - 20:00 uur
donderdag
van 8:30 - 12:00 en van 17.00 - 20.00 uur
vrijdag
van 8:30 - 12:00 uur
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

bij hart for her Oudenbosch

Je hebt natuurlijk helemaal geen zin om in een sportschool verdwaald rond te lopen met geen idee hoe je de apparaten in moet stellen en moet bedienen. Ook voel je je waarschijnlijk niet helemaal op je gemak tussen al die mensen en voel je je nisschien zelfs een beetje bekeken. Bij hart for her is dat niet het geval! Hier sporten vrouwen die dat ook voelen en denken. HIer sporten vrouwen die aan zichzelf willen werken op een relaxte manier. Iedere vrouw kan hier terecht, ook al vind je jezelf misschien te zwaar, te oud, te stijf, te langzaam of heb je een chronische aandoening. Geen probleem bij hart for her! Je bent goed zoals je bent! Je traint hier op je eigen kracht en kunnen, de apparatuur hoeft niet ingesteld te worden en er is altijd begeleiding aanwezig. Ook kun je binnenlopen wanneer jou dat uitkomt! Twijfel niet langer, kom in achtie en plan een gratis proefles in! Mail naar

Bij hart for her train je nooit alleen: er is sowieso altijd begeleiding aanwezig, maar doordat het circuit opgesteld is in een cirkel train je ook samen met de andere vrouwen die op dat moment binnen zijn. Wel zo gezellig toch?! Elke oefening duurt 40 seconden waarna je doorschuift naar de volgende oefening. Op de grote apparaten is het de bedoeling dat je zo hard en snel mogelijk gaat. Omdat je met een soort luchtdruk werkt en niet met gewichten, is dit volkomen veilig en op ieder niveau haalbaar. Hoe sneller je de beweging doet, hoe meer weerstand je voelt en hoe zwaarder het dus wordt. Vervolgens krijg je een tussenstation: dit is een oefening waarbij je je hartslag weer naar beneden laat gaan door de oefening rustig uit te voeren. Alle spiergroepen komen aan bod gedurende een rondje. Zo blijft het afwisselend en leuk en, heel belangrijk, bijzonder effectief! Je zult je al sneller fitter, sterker en vitaler voelen. En dat allemaal in 30 minuten!