Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Soest

Welkom, het team van hart for her Soest staat voor je klaar!

Lekker in je vel, dáár gaat het om bij hart for her. Bewegen in een prettige en veilige omgeving, omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben; "Gewoon jezelf zijn en je goed voelen."

Middels een proefles kun je zelf ervaren of onze manier van sporten ook bij jou past. Je kunt het geheel gratis en vrijblijvend uit komen proberen want wij laten je graag met ons kennismaken! Vul het aanvraagformulier in en wij bellen snel om af te spreken wanneer het uitkomt.

locatie en contact

Lindenlaan 1
3761 BA Soest

  • mobiel 06-42150343
contactpersoon:
Sandra van der Kuilen

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0.00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Soest

Afvallen? Liever volhouden!

Afvallen? Liever volhouden!

Bij hart for her Soest werken we aan een gezond gewicht. Als resultaat van gezonde leefgewoonten. Goede voeding, voldoende beweging en voldoende rust. Leefgewoonten die goed voor je zijn en je vol kan houden. Door advisering, motivering en ondersteuning helpen wij je de juiste balans te vinden en in het maken van de gezonde keuzes.  

 

openingstijden

maandag
van 8.45 - 12.00 en van 16.45 - 20.00 uur
dinsdag
van 8.45 - 12.00 uur
woensdag
van 8.45 - 12.00 en van 16.45 - 20.00 uur
donderdag
van 8.45 - 12.00 uur
vrijdag
van 8.45 - 12.00 uur
zaterdag
van 8.30 - 10.30 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Soest

you better SHAPE-UP

you better SHAPE-UP

Uit vorm geraakt? 

You better SHAPE-UP!

Zet (weer) even die knop om:

We starten met een vitaliteitscan en een lichaamsanalyse,

Je krijgt voedingsadviezen, beweegadviezen en een flinke boost aan zelfzorginspiratie.

Dan ga je 3 weken lang 3 keer per week flink aan de slag door intensief te trainen in ons circuit, onder professionele begeleiding. 

Na afloop herhalen we de metingen weer en ervaar jij het directe resultaat van een gezondere leefstijl.

Jouw investering is 3 weken maximale inzet en 45 euro.

Niet goed, geld terug*

*heb jij aan alle voorwaarden voldaan en je uiterste best gedaan deze 3 weken je gezondheid een boost te geven maar merk je desondanks geen enkel verschil? Dan krijg jij je geld terug!

Meedoen? Meld je aan via sandra@hartforher.nl 

 

nb ben je niet in de gelegenheid om 3 weken lang 3 keer per week te komen trainen maar wil je wel gebruik maken van dit programma, dan kan dat natuurlijk ook. Zonder niet goed, geld terug garantie.

 

evenementen en acties bij hart for her Soest

Zomeractie!!!

Zomeractie!!!

Wil jij deze zomer fit doorkomen en / of deze zomer gebruiken om te ervaren of het trainen bij hart for her bij jou past? We hebben speciaal voor jou een zomerabonnement samengesteld. 5 weken aaneengesloten onbeperkt sporten voor éénmalig 49 euro. Inclusief intake en zonder verdere verplichtingen naderhand. Deze geweldige actie is geldig tot 31 Augustus, dus meld je snel aan!

 

*in week 31 t/m week 34 hanteren we ivm de vakantieperiode een aangepast zomerrooster. We trainen dan op maandag, woensdag en vrijdag van 8.45 t/m 11.00. Op maandag en woensdag ook van 16.45 tot 19.00. Zaterdag van 8.30 t/m 10.30. 

 

 

bij hart for her Soest

  • zijn er abonnementen voor 31,00 euro, 41,00 euro en 51,00 euro in de maand. Kom je eens per week sporten of kies je voor onbeperkt. Kun je opzeggen per maand of als je wilt per jaar. Als je na een gratis proefles wilt wat hart for her Soest heeft te bieden dan kies je voor het abonnement dat het beste bij je past.

 

  • laten we je graag ervaren hoe het is om bij ons te trainen! Omdat het zoveel meer duidelijk wordt door het gewoon eens te doen. Je kunt middels een proefles zelf bepalen of het iets voor je is, maar ook of het niets voor je is. Je hebt daardoor helemaal niets te verliezen. Liever nog wat sfeer proeven voor je binnenkomt; kijk voor foto's en verhalen eens rond op onze facebookpagina.

 

  • zette diverse vrouwen eerder de stap en delen ze hier graag hun ervaring met jou;

"Jeetje, ik had echt niet verwacht dat je in zo'n korte tijd zoveel effect kon merken. Je merkt echt dat je wat gedaan hebt." (Marjan)

"Ik was eerst een beetje sceptisch, dacht dat ik het saai zou vinden. Maar dat is het helemaal niet, het duurt maar kort en ik voel mij er ontzettend sterk door. " (Elly)

"Na drie weken trainen kreeg ik het compliment van mijn fysiotherapeut dat mijn spieren sterker aanvoelen." (Marion)

"Ik ben zo blij, ik kan weer achterop de motor." (Nel)

"Ik voel mij zoveel fitter nu ik hier regelmatig kom. Ook mijn bloeddruk en cholesterol zijn enorm verbeterd. " (Lenny) 

 "Nooit gedacht dat ik sporten ergens langer dan 3 maanden zou volhouden, dat is eerder nog nergens gelukt. Hier houdt het nu al meer dan een jaar vol, ik verbaas mezelf." (Lieneke) 

  • doen we ons uiterste best jou zo goed mogelijk te begeleiden en te zorgen dat je naar buiten gaat met een goed gevoel. Wacht niet langer, schrijf je in!