Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Soest

Coronavirus

Helaas zijn we genoodzaakt om de club tot nader order gesloten te houden ivm het Coronavirus. 

Lieve leden, ik heb jullie een belangrijke mail gestuurd i.vm. de sluiting als gevolg van het Coronavirus. Hierin geven we o.a. aan dat we zolang we gesloten zijn de abonnementskosten niet meer incasseren. Mocht je deze mail niet hebben ontvangen (kijk ook in je spambox) laat het even weten en dan stuur ik je hem alsnog toe.

Liefs Sandra

Goed bezig Hou vol 

 

 

 

 

 

locatie en contact

Lindenlaan 1
3761 BA Soest

  • mobiel 06-42150343
contactpersoon:
Sandra van der Kuilen

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0.00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Soest

Afvallen? Liever volhouden!

Afvallen? Liever volhouden!

 

Is je gewicht voor jou een vervelend en hardnekkig probleem? Zit het je in de weg, weerhoudt het je ervan te doen wat je leuk vindt, te dragen waar je blij van wordt of beínvloedt het zelfs je gezondheid? 

 

Kortom; 

heb jij last van overgewicht en wil je daar nu gewoon van af?

 

Wil jij er een paar weken tegenaan, even doorbijten, gewicht verliezen en dan gewoon weer zo door? Want dan zal je gelukkiger, slanker en dus beter zijn? 

Dan kan ik je helaas niet helpen...

 

Blijvend en gezond gewicht verliezen kan alleen door er gezonder en sterker van te willen worden. Niet louter willen afvallen maar te kijken wat je ermee wilt winnen en het daarvoor te gaan doen. Kiezen voor voeding die goed voor je is, wat zorgt voor een goede opbouw en onderhoud van je lichaamscellen en ervoor zorgt dat je lijf goed kan functioneren. 

 

En dáár kan ik je wél mee helpen, graag zelfs! 

 

Hulp bij afvallen gebeurt op de club of online door de gecertificeerde vitaal- / leefstijlcoach en is altijd op basis van de door de gezondheidsraad opgestelde richtlijnen en houdt rekening met jouw specifieke wensen, mogelijkheden en behoeften.

 

De mogelijkheden:

  • Algemeen gezonde voeding basisprincipes (gratis te verkrijgen op de vestiging of download ze hier).
  • Voedingsadvies op maat gericht op gewichtsverlies. 
  • 8-10 weken plan; Voedingsadvies afgesteld op jouw persoonlijke situatie, hulp bij het opstellen van een plan van aanpak en door middel van 3 tot 5 coachingsgesprekken het snelst naar je doel. 

Stuur me een mail voor aanvullende vragen of als je direct wilt beginnen en een afspraak wilt maken.

 

Benieuwd naar wat een gezonde leefstijl voor je kan doen of wat een vitaalcoach je heeft te bieden? 

Neem eens een kijkje op de website van Basta!Vitaal 

 

 

openingstijden

maandag
van 8.45 - 12.00 en van 16.45 - 20.00 uur
dinsdag
van 8.45 - 12.00 uur
woensdag
van 8.45 - 12.00 en van 16.45 - 20.00 uur
donderdag
van 8.45 - 12.00 uur
vrijdag
van 8.45 - 12.00 uur
zaterdag
van 8.30 - 10.30 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

bij hart for her Soest

 

Welkom, het team van hart for her Soest staat voor je klaar!

Als uren in een sportschool verblijven niets voor jou is, maar je wel beter zou worden van meer bewegen dan is onze 30 minutes women only workout echt iets voor jou! 

Zelfs als je er helemaal niet van houdt kun je meedoen in ons circuit. Door de intervaltraining van 40 seconden per oefening is er afwisseling genoeg, je bent er snel weer van af en ondertussen ben je tóch heel goed bezig. Maar ook als je er wel van sporten houdt dan kun je jezelf uitleven in ons circuit. Door te kiezen voor een fitnessvorm met hydraulisch apparatuur kun je veilig, zonder blessures en overbelasting je spieren sterker maken en je conditie verbeteren. Als entertrainster help ik je door het circuit heen, stimuleer en motiveer ik je te doen wat het beste voor je is. Waar nodig zal ik je corrigeren, biedt ik je alternatieven waar dat nodig is en een extra uitdaging waar het kan.

Door met regelmaat en consequent ons circuit te doorlopen zorg je voor een sterk lichaam, heldere geest en een goede lichaamshouding. Dat geeft je een goed gevoel en het behoedt je voor veel gezondheidsproblemen en aandoeningen. Wij doen dat op een niet-prestatiegerichte, laagdrempelige en vriendelijke manier met een persoonlijke benadering en onder persoonlijke begeleiding. 

Vrouwen sporten bij hart for her Soest vooral omdat ze fit willen zijn, hun gewicht onder controle willen houden, lekker in hun vel willen zitten en de energie hebben om te kunnen doen waar ze blij en gelukkig van worden. De afwisselende workout, in maar 30 minuten van je tijd, op het moment dat het je uitkomt zorgt dat je er altijd wel een momentje vrij voor kunt maken, dus...

maak jij van je gezondheid ook je prioriteit?

Doe gewoon eens een keer met ons mee en ervaar zelf of het iets voor je is. Boek hierboven je gratis proefles of stuur mij hier direct een mail. Ik kom er binnen 48 uur bij je op terug.

Zie ik je snel?

 

 

Abonnementen bij hart for her Soest;

onbeperkt sporten/maandcontract   51,00 p/mnd

onbeperkt sporten/ jaarcontract       41,00 p/mnd

1* p week sporten/ jaarcontract       31,00 p/mnd

personal training in overleg mogelijk