Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Soest

Welkom, het team van hart for her Soest staat voor je klaar!

Lekker in je vel, dáár gaat het om bij hart for her. Bewegen in een prettige en veilige omgeving, omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben; "Gewoon jezelf zijn en je goed voelen."

Middels een proefles kun je zelf ervaren of onze manier van sporten ook bij jou past. Je kunt het geheel gratis en vrijblijvend uit komen proberen want wij laten je graag met ons kennismaken! Vul het aanvraagformulier in en wij bellen snel om af te spreken wanneer het uitkomt.

locatie en contact

Lindenlaan 1
3761 BA Soest

  • mobiel 06-42150343
contactpersoon:
Sandra van der Kuilen
stuur een e-mail

voor een proefles ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

0.00

Ongeldige invoer

afvallen bij hart for her vestiging Soest

Afvallen? Liever volhouden!

Afvallen? Liever volhouden!

Bij hart for her Soest werken we aan een gezond gewicht. Als resultaat van gezonde leefgewoonten. Goede voeding, voldoende beweging en voldoende rust. Leefgewoonten die goed voor je zijn en je vol kan houden. Door advisering, motivering en ondersteuning helpen wij je de juiste balans te vinden en in het maken van de gezonde keuzes.  

 

openingstijden

maandag
van 8.45 - 12.00 en van 16.45 - 20.00 uur
dinsdag
van 8.45 - 12.00 uur
woensdag
van 8.45 - 12.00 en van 16.45 - 20.00 uur
donderdag
van 8.45 - 12.00 uur
vrijdag
van 8.45 - 12.00 uur
zaterdag
van 8.30 - 10.30 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Soest

"Ontdek het geheim van een slank onbewuste".

Een informatieavond over het gebruik van de juiste mindset bij gewichtsverlies- en controle en het veranderen van leefgewoonten en uitleg over de virtuele maagband. Suzanne Caree coacht op het onbewuste gedrag en maakt gebruik van NLP en hypnose. Deze avond is ze aanwezig om je bewust te maken van de rol van je onbewuste in het maken van keuzes en hoe je deze kunt beïnvloeden.

De avond is interessant voor wie succesvol wil afvallen zonder een gevecht met zichzelf aan te gaan, leefstijlgewoonten wil veranderen en/of voor wie specifieke informatie wil over de mogelijkheden van de virtuele maagband. De avond is vrij van toegang, women only.

Aanvang 19.30 

Aanmelden graag via de mail; of via 06-42150343

meer informatie www.leanmind.nl

 

evenementen en acties bij hart for her Soest

you better SHAPE-UP

you better SHAPE-UP

Uit vorm geraakt? 

Een kickstart voor een gezonder leven of de mogelijkheid hart for her Soest uit te proberen; het kan met het SHAPE-UP pakket!

3 weken flink aan de slag door intensief te trainen zo vaak als haalbaar voor je is. Je krijgt aan het begin en het einde een lichaamsanalyse én een vitaliteitscan. Inclusief beweeg- en voedingsadvies. 

Jouw investering is 3 weken maximale inzet en 45 euro.

Geef je op via het aanmeldingsformulier, dan nemen we contact met je op om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

bij hart for her Soest

  • zijn er abonnementen voor 31,00 euro, 41,00 euro en 51,00 euro in de maand. Kom je eens per week sporten of kies je voor onbeperkt. Kun je opzeggen per maand of als je wilt per jaar. Als je na een gratis proefles wilt wat hart for her Soest heeft te bieden dan kies je voor het abonnement dat het beste bij je past.

 

  • laten we je graag ervaren hoe het is om bij ons te trainen! Omdat het zoveel meer duidelijk wordt door het gewoon eens te doen. Je kunt middels een proefles zelf bepalen of het iets voor je is, maar ook of het niets voor je is. Je hebt daardoor helemaal niets te verliezen. Liever nog wat sfeer proeven voor je binnenkomt; kijk voor foto's en verhalen eens rond op onze facebookpagina.

 

  • zette diverse vrouwen eerder de stap en delen ze hier graag hun ervaring met jou;

"Jeetje, ik had echt niet verwacht dat je in zo'n korte tijd zoveel effect kon merken. Je merkt echt dat je wat gedaan hebt." (Marjan)

"Ik was eerst een beetje sceptisch, dacht dat ik het saai zou vinden. Maar dat is het helemaal niet, het duurt maar kort en ik voel mij er ontzettend sterk door. " (Elly)

"Na drie weken trainen kreeg ik het compliment van mijn fysiotherapeut dat mijn spieren sterker aanvoelen." (Marion)

"Ik ben zo blij, ik kan weer achterop de motor." (Nel)

"Ik voel mij zoveel fitter nu ik hier regelmatig kom. Ook mijn bloeddruk en cholesterol zijn enorm verbeterd. " (Lenny) 

 "Nooit gedacht dat ik sporten ergens langer dan 3 maanden zou volhouden, dat is eerder nog nergens gelukt. Hier houdt het nu al meer dan een jaar vol, ik verbaas mezelf." (Lieneke) 

  • doen we ons uiterste best jou zo goed mogelijk te begeleiden en te zorgen dat je naar buiten gaat met een goed gevoel. Wacht niet langer, schrijf je in!