Logo wit op transparante ondergrond

hart for her vestiging Soest

Welkom, het team van hart for her Soest staat voor je klaar!

Lekker in je vel, dáár gaat het om bij hart for her. Bewegen in een prettige en veilige omgeving, omringd door vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben; "Gewoon jezelf zijn en je goed voelen."

Middels een proefles kun je zelf ervaren of onze manier van sporten ook bij jou past. Je kunt het geheel gratis en vrijblijvend uit komen proberen want wij laten je graag met ons kennismaken! Vul het aanvraagformulier in en wij bellen snel om af te spreken wanneer het uitkomt.

locatie en contact

Lindenlaan 1
3761 BA Soest

  • mobiel 06-42150343
contactpersoon:
Sandra van der Kuilen
stuur een e-mail

voor proeflessen ben je altijd welkom

Geef je gegevens hieronder op en wij nemen contact met je op voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend.

Privacy statement: De gegevens worden slechts gebruikt voor het maken van deze afspraak. Alle gegevens worden verwijderd uit onze systemen na de genoten proefles, of op schriftelijke verzoek.

Vul uw voornaam in

Vul uw achternaam in

Vul uw e-mailadres in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw voorkeur in

afvallen bij hart for her vestiging Soest

Bij hart for her geven we deskundig voedingsadvies

Bij hart for her geven we deskundig voedingsadvies

Met sterker en gezonder worden als doel voorop willen wij je ook graag helpen als je daarom wat kilo's af wilt vallen. Wij geven op verzoek praktische tips of advies bij het maken van de juiste keuzes. Onze adviezen zijn aangepast op jouw vraag en gebaseerd op de richtlijnen gezonde voeding van de gezondheidsraad. 

Daarbij organiseren we regelmatig bijeenkomsten of acties die kunnen helpen een algemeen gezond eet- en leefpatroon leuker en gemakkelijker te maken.

 

openingstijden

maandag
van 8.45 - 12.00 en van 16.45 - 20.00 uur
dinsdag
van 8.45 - 12.00 uur
woensdag
van 8.45 - 12.00 en van 16.45 - 20.00 uur
donderdag
van 8.45 - 12.00 uur
vrijdag
van 8.45 - 12.00 uur
zaterdag
van 8.30 - 10.30 uur
zondag
gesloten
feestdagen
gesloten

evenementen en acties bij hart for her Soest

Tea Theme Party's

Tea Theme Party's

Elke 4 tot 6 weken organiseert hart for her Soest een "ouderwets" theekransje in een nieuw jasje met wisselende thema's. Meestal alleen voor leden, soms ook voor introducées. Thema's lopen uiteen van overgangsklachten, kledingstyling tot leefstijlonderwerpen en productavonden. Voorlopig staat er een members-only party gepland en is de agenda voor seizoen 2018/2019 in de maak. Volg de facebookpagina voor de agenda en uinodigingen voor de events.

 

bij hart for her Soest

  • zijn er abonnementen voor 31,00 euro, 41,00 euro en 51,00 euro in de maand. Kom je eens per week sporten of kies je voor onbeperkt. Kun je opzeggen per maand of als je wilt per jaar. Als je na een gratis proefles wilt wat hart for her Soest heeft te bieden dan kies je voor het abonnement dat het beste bij je past.

 

  • laten we je graag ervaren hoe het is om bij ons te trainen! Omdat het zoveel meer duidelijk wordt door het gewoon eens te doen. Je kunt middels een proefles zelf bepalen of het iets voor je is, maar ook of het niets voor je is. Je hebt daardoor helemaal niets te verliezen. Liever nog wat sfeer proeven voor je binnenkomt; kijk voor foto's en verhalen eens rond op onze facebookpagina.

 

  • zette diverse vrouwen eerder de stap en delen ze hier graag hun ervaring met jou;

"Jeetje, ik had echt niet verwacht dat je in zo'n korte tijd zoveel effect kon merken. Je merkt echt dat je wat gedaan hebt." (Marjan)

"Ik was eerst een beetje sceptisch, dacht dat ik het saai zou vinden. Maar dat is het helemaal niet, het duurt maar kort en ik voel mij er ontzettend sterk door. " (Elly)

"Na drie weken trainen kreeg ik het compliment van mijn fysiotherapeut dat mijn spieren sterker aanvoelen." (Marion)

"Ik ben zo blij, ik kan weer achterop de motor." (Nel)

"Ik voel mij zoveel fitter nu ik hier regelmatig kom. Ook mijn bloeddruk en cholesterol zijn enorm verbeterd. " (Lenny) 

 "Nooit gedacht dat ik sporten ergens langer dan 3 maanden zou volhouden, dat is eerder nog nergens gelukt. Hier houdt het nu al meer dan een jaar vol, ik verbaas mezelf." (Lieneke) 

  • doen we ons uiterste best jou zo goed mogelijk te begeleiden en te zorgen dat je naar buiten gaat met een goed gevoel. Wacht niet langer, schrijf je in!