Logo wit op transparante ondergrond

hartforher_header03.jpg

Een eigen club?

 

 

Heb je er weleens van gedroomd om je eigen winkeltje te hebben, je eigen zaak? Tja, wie niet. Maar wie durft uiteindelijk?  

Maar het kan! Het kan echt. Een goedlopende zaak, je eigen club, je eigen winkel. Met hart for her. hart for her Nederland helpt je, zodat je er niet alleen voor staat. Dat doen we met het geven van inspiratie en het bedenken van oplossingen wanneer jij dat nodig hebt. We leveren een goedlopend concept met alles wat je daarbij nodig hebt, we regelen zoiets simpels als een computer of de opleiding, maar ook de ingewikkelde zaken zoals een pand vinden, huuronderhandelingen en de belastingzaken, alles om een goedlopende vestiging samen met jou te realiseren.

Wij weten het al lang: vrouwen geven het goede voorbeeld, aan hun omgeving, maar ook aan hun gezin. In jouw eigen hart for her club geef jij het goede voorbeeld, met beweging, met fit zijn en met plezier zodat jouw leden dit ook weer aan hun omgeving kunnen doorgeven. En zo wordt Nederland een miljoen vrouwen sterker.

En Nederland wordt ook een miljoen vrouwen sterker omdat er steeds meer ondernemende vrouwen zullen zijn. Ook jij kan het. En wij weten hoe. Ook jou kunnen wij helpen met het realiseren van een goedlopende ’30 minutes Women only Workout’ sportclub. Het is makkelijker dan je wellicht denkt, zeker niet ingewikkeld en met passie voor beweging, voor coaching en voor het begeleiden van mensen gaat het jou ook lukken. Net zoals het ons al gelukt is, samen met hart for her. Voor ons is de droom van een eigen zaak hebben al uitgekomen en hebben wij daarvan spijt? Jazeker hebben wij spijt! Wij hebben spijt dat we het niet veel eerder hebben gedaan! Het hebben van zo’n eigen club geeft veel voldoening, veel dankbaarheid van leden, veel meer vrije tijd dan vroeger, minder stress en wij zijn er financieel ook allemaal op vooruit gegaan.

Durf jij je droom uit te laten komen?

En financieel, denk je misschien dat het voor jou te kostbaar is om met een eigen zaak te beginnen? Want daarvoor moet je toch altijd eerst investeren… Dat klopt, maar ook daarvoor hebben wij een oplossing die zeer vrouwvriendelijk is. Dus, ….geen enkele reden om je niet op zijn minst te laten informeren.
Email ons voor een afspraak en we kijken of we jou ook kunnen helpen, zodat Nederland snel een miljoen vrouwen sterker is.

Email naar: wendy@hartforher.nl of bel naar ons kantoor in Nijmegen, Wendy is persoonlijk bereikbaar op: 06-1479 3433.

 

Bekijk hier de video van Janiek Kroon, onderneemster in Westervoort

Schermafbeelding 2018 10 29 om 16.23.53

 

Lees hier het 'reis' verslag van Nienke Jansen-Pasveer, onderneemster in Etten Leur

en hier het verhaal over de 'carriere transformatie' van Caro van Zutphen , onderneemster in Culemborg

 

ook Defica Oomen, onderneemster in Breda en

Margriet Diepeveen van Tuil, onderneemster in Leusden delen hier graag hun ervaring met jou. 

Laat je ook inspireren door deze video..